Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η έναρξη της σεζόν 2017-2018 για τον  Vivechrom Α.Ο.Αγρινίου  στο ΔΑΚ της πόλης και έγινε  σαφές ότι ο στόχος  είναι πιο υψηλός από κάθε άλλη φορά. Ουσιαστικά ο ΑΟΑ θα επιχειρήσει την  άνοδο στην Α2 Εθνική,  Κατηγορία στην οποία υπάρχει η περίπτωση να αγωνιστεί κι από αυτή την αγωνιστική  περίοδο  εάν υπάρξει κάποια κενή θέση.

 

Το προεδρικό δίδυμο,  Περικλής Γερμανός και Ντίνος Τσιαμάκης,  ευχήθηκαν στους καλαθοσφαιριστές υγεία κι επιτυχίες, λέγοντάς τους παράλληλα πως ο σύλλογος θα βρίσκεται δίπλα τους  σε ό,τι χρειαστούν.

 

Ο προπονητής  Χρήστος Μυριούνης αναφερόμενος στους στόχους του προσεχούς πρωταθλήματος  έθεσε ως επιδίωξη τις  δυο πρώτες θέσεις, αλλά – όπως είπε- χωρίς άγχος για την ομάδα ώστε οι συντελεστές της και κυρίως οι παίκτες να   ευχαριστηθουν το μπάσκετ.  Ευχήθηκε  να υπάρχει «υγεία»  στα αποδυτήρια, εκφράζοντας την βεβαιότητα γι’ αυτό,  αφού όλοι οι καλαθοσφαιριστές  είναι δικές του επιλογές και γνωρίζει πως πρόκειται για  πολύ  καλούς  χαρακτήρες.

 

Η  προπόνηση είχε διάρκεια μία ώρα  και πέραν από τον υπάρχον ρόστερ  συμμετείχε  ο Θοδωρής Κυριλής για τον οποίο  γίνονται προσπάθειες να αποκτηθεί απο τον Προμηθέα Πατρών.

 

Φωτο: Thomas Papas

Βίντεο: Basket247.gr