Η μοναδική, σε παλμό και αθλητικό πολιτισμό, ατμόσφαιρα των  αγώνων  του ΑΟ Αγρινίου έρχεται ξανά στο προσκήνιο ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου στο μπάσκετ. Κυκλοφόρησαν οι Κάρτες Διαρκείας κι ενώ ακόμα δεν έχει οριστικοποιθεί η Κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα της πόλης. Αυτό σημαίνει πως οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευθούν Διαρκείας σε τιμές Β΄Εθνικής, παρότι είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει  ο ΑΟΑ στην Α2 Εθνική!!!

Σε κάθε περίπτωση ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής έχει την δυνατότητα με ένα αρκετά χαμηλό κόστος να γίνει μέρος της γιορτής που… στήνεται  κάθε 15 μέρες στο ΔΑΚ. Εκεί όπου από την προσεχή σεζόν θα υπάρξει κι άλλη κερκίδα, απέναντι από την υπάρχουσα, με συνέπεια μια ακόμα πιο εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, την οποια η Αιτωλοακαρνανία δεν έχει ξαναζήσει στο μπάσκετ!

 

 

Η αναλυτική ανακοίνωση του ΑΟΑ για τις Κάρτες Διαρκείας (φωτο κάτω)


Ξεκινάει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας ενόψει της νέας χρονιάς. Η τιμή τους είναι στα 100 ευρώ στη νέα κερκίδα του ΔΑΚ Αγρινίου και στα 50 ευρώ στην υπάρχουσα κερκίδα του κλειστού του Σταδίου της πόλης μας.

 

Τα σημεία διάθεσης των διαρκείας είναι:

 

– Το φαρμακείο του Περικλή Γερμανού στην οδό Δ. Βότση 5,

 

– Το τεχνικό πολυκατάστημα Τσιαμάκης Ο.Ε. στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Ιωαννίνων,

 

– Το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Παντελή Χατζηστυλιανού στην οδό Αφών Παναγοπούλου 11 και

 

– Το κατάστημα 2C – Coffee and Cigarettes του Νίκου Σβίγγου στην οδό Γ. Μπαϊμπά 19.