Περικλής Γερμανός και  Ντίνος Τσιαμάκης έχουν μια αγαστή «μπασκετική» συνεργασία τα τελευταία χρόνια, συνεργασία που συνοδεύτηκε από ανέλπιστες – για πολλούς - επιτυχίες και παράλληλα έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους μια άρρηκτη φιλική σχέση.  Πάντα δήλωναν πως ήταν τυπικό και  μόνο το θέμα της προεδρείας στον ΑΟ Αγρινίου, ωστόσο μετά  την τελευταία Γενική Συνέλευση ανέλαβαν από κοινού τον προεδρικό θώκο.

 

Στο μεταξύ ο Χρήστος Μυριούνης έκανε δηλώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο κι ακολουθεί το σχετικό βίντεο.

 

Η επίσημη ανακοίνωση είναι:

 

 Με προεδρικό δίδυμο θα πορευτεί την επόμενη χρονιά η ομάδα μας. Ο Περικλής Γερμανός και ο Ντίνος Τσιαμάκης αναλαμβάνουν από κοινού την προεδρία του Συλλόγου μας στο νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας. Τη θέση του Γενικού Γραμματέα αναλαμβάνει ο Βασίλης Καραχάλιος, του ταμία ο Νεκτάριος Σαπλαούρας και μέλη του Συμβουλίου θα είναι οι Θόδωρος Καββαδίας, Σπύρος Φλώρος, Γρηγόρης Σερέτης, Γιώργος Γεωργαντάς και ο Γιώργος Ροκοπάνος, ο οποίος θα έχει και τη θέση του team manager.

 

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου:

 

Πρόεδροι: Γερμανός Περικλής, Τσιαμάκης Κωνσταντίνος.

Γενικός Γραμματέας: Καραχάλιος Βασίλειος.

Ταμίας: Σαπλαούρας Νεκτάριος.

Μέλη: Καββαδίας Θεόδωρος, Φλώρος Σπυρίδων, Ροκοπάνος Γεώργιος (team manager), Σερέτης Γρηγόριος, Γεωργαντάς Γεώργιος.

Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργαντάς, Υπεύθυνοι χορηγιών θα είναι η Ευγενία Ζάγκα και ο Γιώργος Ροκοπάνος και στο Γραφείο Τύπου θα βρίσκεται ο Παντελής Χατζηστυλιανός.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα υπάρξει και εγγραφή νέων μελών στο Σύλλογο.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!!

 

Με τιμή

 

Το Δ.Σ. του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ