Ο τίτλος είναι η ανορθόγραφη εκδοχή του ρήματος «προχωράω», αλλά επιλέχθηκε για να θυμίσει ότι βρισκόμαστε μόλις λίγο πριν  τον Χορό, ή αν θέλετε την Χοροεσπερίδα, του ΑΟ Αγρινίου. Της ομάδας που προχωράει δυναμικά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Μπάσκετ, χωρίς… ανορθογραφίες, μα με την σωστή αθλητική και μπασκετική φιλοσοφία .  Αυτό ακριβώς έχει συσπειρώσει πολύ κόσμο κοντά της και οι διοικούντες φροντίζουν  ώστε  αυτοί οι φίλαθλοι να βιώσουν μια όμορφη βραδιά.

Σήμερα  3 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του συλλόγου στο «Πιθάρι Studio» και η ανοιχτή πρόσκληση προς όλους και όλες  αναφέρει: «Σας περιμένουμε και σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη λαϊκή βραδιά με πολλές εκπλήξεις».

Η τιμή πρόσκλησης είναι 15 ευρώ για ενήλικες  και 10 ευρώ για παιδιά. Κι επειδή το ΔΣ του ΑΟΑ λειτουργεί μέσα στην κοινωνία του Αγρινίου προφανώς συμμερίζεται την οικονομική ιδιαιτερότητα της εποχής και αναφέρει λεπτομερώς: «Το μενού περιλαμβάνει σαλάτα σεφ ,ποικιλία τυριών ,κολοκυθοκεφτέδες, κρέπες γεμιστές με μπέικον και τυριά , μπριζόλα χοιρινή με πατάτες τηγανιτές και ρύζι».

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν σ’ αυτή  την βραδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι οι  προσκλήσεις  είναι διαθέσιμες στο φαρμακείο Περικλής Γερμανός και για  κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήστε  στα τηλέφωνα 6975427567 ,6944727205 .

 

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»