Κλήρωση 2 Απριλίου και πρεμιέρα στις 28 του ίδιου μήνα για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, στα οποία θα συμμετάσχει ο Παναγρινιακός

 

Τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσουν την Κυριακή 28 Απριλίου και οι αγώνες θα είναι μονοί. Η κάθε μία από τις ομάδες των ομίλων θα δώσει τρία παιχνίδια στην έδρα της και τρία εκτός έδρας. Οι 56 ομάδες σε όλη την Ελλάδα θα χωριστούν σε οχτώ ομίλους και θα ανεβούν τρεις ομάδες από κάθε όμιλο στην Γ΄ Εθνική.

 

Ο πρωταθλητής Αιτωλοακαρνανίας, Παναγρινιακός, θα αντιμετωπίσει τις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, ΕΠΣ Καστοριάς, ΕΠΣ Κέρκυρας, ΕΠΣ Άρτας, ΕΠΣ Ηπείρου και ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

 

Η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Απριλίου, όπου θα προκύψουν οι αντίπαλοι που η ομάδα του Αγρινίου θα αντιμετωπίσει στην έδρα της και εκτός, καθώς και οι ημερομηνίες.

 

Η ανακοίνωση

 

Την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 στις 11:00 θα διενεργηθεί στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens (Μιχαλακοπούλου 50, Αθήνα – αίθουσα SOCRATES A) η κλήρωση του πρωταθλήματος των πρωταθλητών Ε.Π.Σ. για τον προβιβασμό στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

 

Η κλήρωση θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube (Hellenic Football Family) και το epo.gr.