Πέντε ομάδες θα παλέψουν για τις τρεις θέσεις παραμονής στις εναπομείναντες τρεις Αγωνιστικές του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Ο Παναγρινιακός, αλλά και ο Ναυπακτιακός, βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της “μάχης” και βλέποντας κανείς τους αγώνες που απομένουν πιο εφικτός στόχος φαντάζει η προσπάθεια να μπει σε θέση υποβιβασμού ο Διαγόρας Βραχνέϊκων μαζί με τον Εθνικό Σκουλικάδου, που ήδη βρίσκεται πιο χαμηλά.

 

Ρυθμιστές ο Αχέρων Καναλακίου, ο Παμβουπρασιακός και ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, ομάδες που θα τεθούν αντίπαλοι του Εθνικού. Πάντως ο Αχέρων χρειάζεται βαθμούς για να εξασφαλιστεί και αναμένεται να τους επιδιώξει στην έδρα του με τον Διαγόρα, την Κυριακή αυτή.

 

Όσον αφορά τον Παναγρινιακό θα φτάσει σίγουρα τους 33 πόντους με το άνευ αγώνα τρίποντο της προσεχούς Αγωνιστικής και ελπίζει σε απώλειες των υπολοίπων. Βάσει δεδομένων “κλειδί” είναι το ματς με την Παναχαϊκή την μεθεπόμενη Αγωνιστική, καθώς οι Πατρινοί θέλουν πρωτάθλημα και είναι βέβαιο πως θα επιζητούν οπωσδήποτε τη νίκη. Άρα η ομάδα του Αγρινίου πρέπει να επιχειρήσει την υπέρβαση σε αυτό το ματς, έστω και με έναν βαθμό, γνωρίζοντας πως (λογικά) θα χρειαστεί οπωσδήποτε νίκη και την τελευταία “στροφή” μέσα στο αδιάφορο Αίγιο. Εκτός κι αν η ομάδες της Βάρδας και του Διαβολιτσίου (κυρίως) κάνουν “ζημιά” στον Εθνικό.

 

Οι συνθήκες μοιάζουν καλύτερες για το Ναυπακτιακό Αστέρα, διότι αγωνίζεται κόντρα σε βαθμολογικά αδιάφορους αντιπάλους και βρίσκεται ήδη ακριβώς πάνω από την γραμμή της παραμονής. Ακόμη και το Καναλάκι, κερδίζοντας τα Βραχνέικα, θα είναι εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά όταν αντιμετωπίσει την ομάδα της Ναυπάκτου.

 

Το πιθανότερο είναι πως αναμένεται “θρίλερ” και την τελευταία Αγωνιστική...

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ

Με κεφαλαία γράμματα οι εκτός έδρας αγώνες

 

Ομάδα

Βαθμοί

24η

25η

26η

Αιας Γαστούνης

33

ΠΑΜΒΡΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ

Α.Ο. Διαβολιτσίου

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ

Διαγόρας Βραχνέϊκων

32

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ

Παμβουπρασιακός

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ

Ναυπακτιακός

32

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ

Αχέρων Καναλακίου

ΠΑΜΒΡΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ

Παναγρινιακός

30

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Εθνικός Σκουλικάδου

28

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Τηλυκράτης

ΡΕΠΟ

 

 

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.