Πολύ σημαντικό ματς δίνει σήμερα στη Γαστούνη ο Παναγρινιακός, καθώς τον υποδέχεται ο Αίας που προηγείται κατά ένα βαθμό και βρίσκεται σε θέση παραμονής στην Γ΄ Εθνική.

 

Η ομάδα της Γαστούνης έχει 27 βαθμούς και βρίσκεται μία θέση πάνω από τον Παναγρινιακό, που έχει 26, στη βαθμολογία του 4ου Ομίλου.

Βέβαια μετά από αυτή την αναμέτρηση θα διεξαχθούν ακόμη πέντε Αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ανάμεσα σε αυτές υπάρχει ρεπό για την ομάδα της Γαστούνης (την Αγωνιστική αυτή ο Παναγρινιακός θα παίξει στο Αίγιο), ενώ η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου μπορεί να υπολογίζει σε ένα ξεκούραστο τρίποντο την 24η Αγωνιστική (στο ματς με τον Αμβρακικό Λουτρού) την ώρα που ο Αίας θα αγωνίζεται στην έδρα του Παμβουπρασιακού.

 

Στον α΄ γύρο (φωτο) η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε με 2-1, με ανατροπή και δύο γκολ του Τσοπανά μέσα σε λίγα λεπτά στην επανάληψη.

 

Μια νίκη σήμερα θα δώσει μεγάλο “αέρα” στον Παναγρινιακό, μια ισοπαλία δεν θα... στεναχωρήσει, όμως η ήττα τον φέρνει στο -4 χωρίς ωστόσο να του στερεί κάθε ελπίδα.