Δεν “έκρυβε” γκολ η φιλική αναμέτρηση του Παναγρινιακού με την Παναχαϊκή (φωτο) στο Emileon, παρότι η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου είχε φάσεις, ειδικά στην επανάληψη, χωρίς να διατρέξει κινδύνους η δική της εστία.

Οι ομάδα του Αγρινίου απείλησε στο 3΄ με κεφαλιά από τον Σωτηρόπουλο που έφυγε άουτ και στο 5΄όταν ο Μπαμπούνης μπλόκαρε σουτ του Βασιλόγιαννη.

Στο 12΄ το γκολ των φιλοξενούμενων από τον Αλεξόπουλο ήταν οφσάιντ και στο 22ο λεπτό το σουτ από τον Στασινόπουλο πέρασε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναγρινιακός είχε τις φάσεις, αρχικά στο 54ο λεπτό με τον Νούλα, αλλά ο Μπαμπούνης απέκρουσε, στο 70ο λεπτό όταν ο Μήλιος σούταρε ελάχιστα άουτ και στο 83ο όπου ο Αντωνόπουλος έκανε προβολή – από σέντρα του Μήλιου- και ο Κοντογιώργης απεσόβησε το γκολ

 

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Β. Ξανθόπουλος): Κοντογιάννης, Καλοκαίρης, Γκόλιας , Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Μύλιος, Πατήλας, Τσάκνης, Τσοπανάς, Βασιλόγιαννης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Κάππας, Μπαλάφας, Νούλας, Φραγκούλης, Αγρογιάννης.

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζ. Κάλαϊτζιτς): Μπαμπούνης, Μπελεζάκης, Στασινόπουλος, Σελινιωτάκης, Σμίλτος, Τεγούσης, Κωνσταντακόπουλος, Καρακλάγιτς, Στεργίδης, Χαντί, Αλεξόπουλος. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Πολίτης, Παπαχρονόπουλος, Κατσής, Λιμάτσι, Λούσκος, Κοντογιώργης, Θεοφάνης, Θανόπουλος.