Μεταγραφικές βόμβες” έριξε ο Παναγρινιακός, καθώς επισημοποίησε την ενασχόληση του Περικλή Γερμανού (φωτο) και του Γιώργου Παπανίκου με τα διοικητικά της ομάδας!

 

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε πως η προετοιμασία ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναγρινιακού

 

Η ομάδα του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις δύο πρώτες "μεταγραφές" της. Καλωσοριζουμε στο διοικητικό σχήμα και στην οικογένεια του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ τους κ.κ Περικλή Γερμανό και Γιώργο Παπανίκο.

Ο Περικλής Γερμανός, ο οποίος έχει διατελέσει Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ του Α.Ο Αγρινιου με πετυχημένη θητεία, δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως φαρμακοποιός, ενώ ο Γιώργος Παπανίκος που σε μικρή ηλικία αγωνίζονταν ερασιτεχνικά σε ομάδες της πόλης μας, δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως αντιπρόσωπος σκαφών. Κοινό στοιχείο και των δύο μελών μας η αγάπη τους και το μεράκι τους για τον αθλητισμό. Ευχόμαστε στους κ.κ Γερμανό και Παπανίκο καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα.

Επίσης η ομάδα μας ανακοινώνει την πρώτη της προπόνηση για τη Δευτέρα 9 Αυγούστου και ώρα 6 μ.μ στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου με σκοπό να ξεκινήσει ένα ακόμη όμορφο ταξίδι στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας και να αντιπροσωπεύσει επάξια την πόλη του Αγρινίου στα γήπεδα αυτής, με την ευχή να ανταμώσουμε όλοι μαζί τη νέα χρονιά, με υγεία και χαμόγελα μακριά από άδεια γήπεδα.