Από την περασμένη Κυριακή ο Πάνος Τούρκας είναι και με τη «βούλα» ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ Καλυβίων, κάνοντας την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες της ομάδας. Πρώτο μέλημα είναι να αξιοποιήσει το υπάρχον έμψυχο υλικό και για να το πετύχει χρειάζεται την συνεπή παρουσία στις προπονήσεις.

Η ομάδα των Καλυβίων νιώθει έντονη την απειλή του υποβιβασμού από την Α΄Κατηγορία, στην οποία βρέθηκε μετά από απουσία μερικών χρόνων και η εμπλοκή στα μπαράζ, μάλιστα με μειονέκτημα έδρας, δεν είναι απίθανο σενάριο βάσει της μέχρι τώρα παρουσίας της. Η ενίσχυση αποτελεί επιτακτική ανάγκη και κυρίως στον επιθετικό τομέα, όπου είναι πασιφανής η αδυναμία. Ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει μόλις 14 γκολ σε 16 αγώνες και διαθέτει την   τρίτη χειρότερη επίθεση, μετά τους δύο ουραγούς Ακαδημία Ευηνοχωρίου και Δόξα Καινουρίου που έχουν σημειώσει από 11 γκολ.

Με την αποχώρηση του Λεωνίδα Ζαχαράτου αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ  και ο γυμναστής Νίκος Σαράντης, ενώ ο Πάνος Τούρκας δε θα έχει  γυμναστή. Η Διοίκηση του ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί το Νίκο Σαράντη για την άψογη συνεργασία και το έργο που επέδειξε στην ομάδα. «Ο Νίκος Σαράντης αποχωρεί, αλλά θα ανήκει πάντα στην οικογένεια της ομάδας μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα», αναφέρει η ανακοίνωση. 

 

 

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»