Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ Καλυβίων αποτελεί από την Τετάρτη ο Λεωνίδας Ζαχαράτος και χθες επήλθε συμφωνία με τον Παναγιώτη Τούρκα. Προπονητή που πέρσι έκανε πολλή καλή δουλειά στον Απόλλωνα Δοκιμίου και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γεράσιμος Μπελεβώνης, τον γνωρίζει από τις υποδομές του Παναιτωλικού όπου θήτευσε πριν μερικά χρόνια.

 

 Ο Ζαχαράτος, αέναος «στρατιώτης»  της ομάδας των Καλυβίων, σταμάτησε την συνεργασία κοινή συναινέσει, με σκοπό το καλό της. Τα τελευταία αποτελέσματα και ειδικά η  ήττα από τη Δόξα Καινουρίου έφεραν τα «πάντσερ» σε δύσκολη θέση και η συνέχεια  προβλέπεται επίπονη.  Ο Λεωνίδας Ζαχαράτος ευχαρίστησε δημοσίως τους διοικούντες και τους παίκτες για τη συνεργασία και ευχήθηκε καλή  συνέχεια, αλλά και η Διοίκηση τον ευχαρίστησε  για όσα προσέφερε στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Την  ομάδα προπόνησε προχθές  ο γυμναστής Νίκος Σαράντης .

 

Ο  Παναγιώτης Τούρκας τα «βρήκε»  σε όλα, με την προϋπόθεση πως θα ενισχυθεί η ομάδα σε καίριες θέσεις. Βέβαια από την πλευρά της Διοίκησης υπάρχει προβληματισμός ως προς ο μπάτζετ, αλλά θεωρείται βέβαιη η επιστροφή του τερματοφύλακα Τσάμη και στη συνέχεια θα γίνουν ενέργειες για την συμπλήρωση του ρόστερ, με στόχο πάντα την παραμονή στην Α΄ΕΠΣΝΑ.