Μέγα ζήτημα έχει δημιουργηθεί- για κάποιες ομάδες άλυτο - ως προς την οικονομική ενίσχυση που ανέμεναν να έχουν από τα ποσοστά του Στοιχήματος. Σύμφωνα με εκτιμήσεις ορισμένες εξ αυτών δεν θα μπορέσουν καν να ξεκινήσουν, ενώ κάποιες άλλες πιθανόν να μην τα καταφέρουν στην πορεία.

 

Η αλήθεια είναι ότι η πολιτεία έδωσε ήδη “ανάσες” σε πολλές ομάδες με αυτά τα χρήματα και φυσικά θα δώσει πολύ περισσότερες εφόσον εκταμιεύσει κι άλλα στη συνέχεια. Το πρόβλημα δημιουργείται σε επαγγελματικές, ή ημιεπαγγελματικές ομάδες που έχουν άδεια ταμεία και μικρή δυνατότητα ρευστότητας.

 

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.Σε αυτή ακριβώς την παράμετρο ίσως και να είναι σκόπιμη η καθυστέρηση της κυβέρνησης, ώστε να καταρρεύσουν οι ομάδες εκείνες που στηρίζονται μόνο στο κρατικό χρήμα και δεν έχουν άλλους πόρους: ούτε χρηματοδότες, ούτε χορηγίες, ούτε έσοδα από φιλάθλους. Στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για ομάδες που αργά ή γρήγορα θα διαλυθούν. Νομοτελειακά αυτό θα συμβεί, εφόσον δεν έχουν τρόπους να χρηματοδοτηθούν για λίγους μόνο μήνες, έως να εκταμιευθεί το κρατικό χρήμα.

 

Άρα η τακτική της πολιτείας να μην τους δώσει προσωρινές “ανάσες” σε αυτή την περίπτωση μόνο λάθος δεν είναι. Επειδή, δε, τα χρήματα που θα δοθούν είναι συγκεκριμένα και πρόκειται να μοιραστούν, θα γίνει σαφώς πιο δίκαιο να διανεμηθούν ανάμεσα σε βιώσιμες ομάδες και όχι μεταξύ εκείνων ουσιαστικά δεν έχουν λόγο ύπαρξης....