Οι δηλώσεις του Αναστασίου
μετά την ήττα (και) από τον Ατρόμητο εκπέμπουν αγανάκτηση και είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Ξεκινώντας, σαφώς, από την αφετηρία πώς ο προπονητής του Παναιτωλικού λειτουργεί όπως ακριβώς επιβάλλεται στο σωστό ποδόσφαιρο. Αν δεν ξεκινήσουμε από αυτή την αφετηρία τα λόγια του γίνονται ανίσχυρα, αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον αμφισβητήσει. Ούτε ορισμένοι εκ των έσω να δυσανασχετούν (στα "βουβά") με την τελευταία του τοποθέτηση.

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.


Πρόκειται για τα λόγια ενός προπονητή που έχει μοχθήσει για να φτάσει εδώ που βρίσκεται και που μοχθεί για να επιτύχει ακόμα περισσότερα. Η δουλειά του Γιάννη Αναστασίου αυτή την σεζόν δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Άρα, ακόμα και αν είχε πάει ταξίδι αναψυχής σε αυτά τα αδιάφορα παιχνίδια, οι ποδοσφαιριστές του στο σύνολό τους θα έπρεπε να έχουν άλλη παρουσία μέσα στο γήπεδο. Με λίγα λόγια κάποιοι μεμονωμένα, αλλά και ως σύνολο, δεν διεκπεραίωναν το ρόλο τους με βάση την εκπαίδευση που πήραν από τον προπονητή τους εδώ και μήνες.

 

Το μεγάλο... σκάσιμο για οποιοδήποτε προπονητή θα ήταν (επιπλέον) το γεγονός ότι δεν υπάρχουν απουσίες όπως στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Γι αυτό θα περίμενε κανείς έναν Παναιτωλικό που να αποδίδει ακόμα καλύτερα πράγματα στο τερέν. Απόλυτα δικαιολογημένος ο Γιάννης Αναστασίου διότι είδε στα τελευταία μας τον κόπο του να διασύρεται και είναι απόλυτα θεμιτό να σκέφτεται ότι έτσι πέφτουν οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να επικεντρωθεί εκεί σε δημόσιο λόγο, αλλά είναι ανθρώπινο και απόλυτα θεμιτό. Αν μη τι άλλο οι ποδοσφαιριστές “πέτυχαν” να του φθείρουν τη χαρά της ανανέωσης της συνεργασίας του με τους “κυανοκίτρινους”.