Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναιτωλικού, της “Θύρα 6”, ετοιμάζουν την επιστροφή τους στις κερκίδες του γηπέδου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν δίνουν “συγχωροχάρτι” στις επιλογές της ΠΑΕ που στάθηκαν σημεία αντιπαραθέσεων και ρήξης. Ωστόσο το ποδόσφαιρο ενώνει και πολλά “μελανά” σημεία μπορούν να αλλάξουν... χρώμα στην πορεία.

 

“Κλειδί” λογίζονται, συνήθως, τα αποτελέσματα, διότι τα θετικά δημιουργούν κλίμα ευφορίας και συνθήκες λήθης σε οτιδήποτε αρνητικό. Ο κοινός πανηγυρισμός προκαλεί διάθεση αδελφοσύνης και μεγαλοψυχίας και οι αντιπαρατιθέμενοι πλησιάζουν ο ένας τον άλλο με θετική αύρα.

 

Το πρόβλημα έρχεται στα αρνητικά αποτελέσματα και μάλιστα όταν αυτά είναι συνεχόμενα. Διότι, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως, στην αρχή οι οργανωμένοι φίλαθλοι θα πασχίσουν να δείξουν ανοχές. Να αποδείξουν πως οι προθέσεις τους είναι ανιδιοτελείς και καλοπροαίρετες. Κομβικό σημείο, επίσης, να μην προκληθούν με οποιοδήποτε τρόπο από την απέναντι πλευρά.

 

Η γνωστοποίηση της επιστροφής δείχνει, από μόνη της, την απόφαση των οπαδών να ρίξουν μπόλικο νερό στο κρασί τους. Άλλωστε μην ξεχνάμε είναι μονομερής απόφαση, χωρίς διαπραγματεύσεις (φανερές τουλάχιστον) με την ΠΑΕ. Όσο για τους “αστερίσκους” της ανακοίνωσης - που αναφέρουν πως απ’ όσα έγιναν τίποτα δεν ξεχνιέται – αποτελούν για την ώρα μια προστασία του “εγώ”, της υπόστασης του Συνδέσμου.

 

 

Η ανακοίνωση της “Θύρα 6”

 

«Η ομάδα μας μετά από 9 αγωνιστικές βρίσκεται ως συνήθως τα τελευταία τρία χρόνια στον πάτο της βαθμολογίας. Οι αιτίες γνωστές, δεν χρειάζεται να αναλωθούμε άλλο σε αυτές. Όσο και να προσπαθούν οι υπεύθυνοι να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα μετά το ματς με τα Γιάννενα, ο ΚΟΣΜΟΣ είναι αυτός που θα ξαναφέρει τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ εκεί που του αξίζει.

 

Στο παιχνίδι με Απόλλωνα δίνουμε ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ στη μικρή κερκίδα του γηπέδου, εκεί που οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε, εξάλλου. Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μας έχει ανάγκη ΟΛΟΥΣ και δεν χωράνε δικαιολογίες. Δεν θα αφήσουμε να βουλιάξει το καράβι για να πνιγούν τα ποντίκια. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΕΜΕΙΣ. Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε δοξασμένες εποχές παρέα με όλο τον αυθεντικό κόσμο του ΤΙΤΟΡΜΟΥ, τον οποίο και ΚΑΛΟΥΜΕ να μας ακολουθήσει. Σίγουρα δεν αφήνουμε πίσω ότι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια και ούτε τα ξεχνάμε, συνεχίζουμε όμως με γνώμονα ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ το καλό του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ το οποίο μας καλεί την Κυριακή στο γήπεδο.

Είναι υποχρέωση όλων μας να κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά. Μπαίνουμε στο γήπεδο, βγάζουμε γούστα και παίρνουμε το ματς από νωρίς. Ο καθένας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του απέναντι στο σήμα που υπηρετεί. Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Από εδώ και στο εξής δεν θα αφήσουμε ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ να μπει εμπόδιο σε αυτό που μάθαμε από παιδιά, σε αυτό που θα μάθουν τα παιδιά μας…

 

ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΖΩ