Πολλοί εκ των φιλάθλων του Παναιτωλικού, όπως και η Διοίκηση, αγωνιούν για το μεταγραφικό σκέλος της ομάδας και την ενίσχυσή της. Ένα σαφώς σημαντικό ζήτημα, το οποίο δεν είναι σίγουρο πως αρκεί για να αλλάξει «πρόσωπο» ο Παναιτωλικός.

 

Μέχρι τώρα παρακολουθούμε μια ομάδα που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και το χειρότερο ούτε οι πρωταγωνιστές της δεν φαίνεται να την εμπιστεύονται. Ομάδα χωρίς «ταυτότητα» που κάτι την… βασανίζει. Φταίει η δομή της; Φταίει η «χημεία» της; Φταίει ότι κάποιοι παίκτες παίζουν για τον εαυτό τους περισσότερο απ’ ότι… επιτρέπεται; Αυτά πρέπει να τα αποσαφηνίσουν η Διοίκηση με τον προπονητή.

 

Ο δε Ματζουράκης επιβάλλεται να παρέμβει πιο δυναμικά, διότι μέχρι τώρα θυμίζει γιατρό άλλων εποχών, οι οποίοι με τα λιγοστά μέσα τους εφάρμοζαν θεραπείες και χωρίς να είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα απλά περίμεναν… υπομονετικά. Η εμπειρία δεν λείπει από τον προπονητή  του Παναιτωλικού, το θέμα είναι γιατί δεν το χειρίζεται πιο δυναμικά.

 

Απλά θα θυμίσω ότι ο πολύ πιο άπειρος Χάβος, σε πιο δύσκολη συγκυρία, «γύρισε τον κόσμο ανάποδα» αναγκάζοντας ακόμα και τον αχαλίνωτο Σίσιτς να παίξει για μεγάλο διάστημα για την ομάδα.

 

 


 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»