Επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ  αναλαμβάνει ο  Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, ο 38χρονος πλέον  Ιταλό - Αργεντινός που ήρθε στην Ελλάδα το 2003, ως ποδοσφαιριστής, για τον Εθνικό και μετά φόρεσε τη φανέλα των Θρασύβουλου, Ολυμπιακού Λευκωσίας, Θύελλας Πατρών, Αγίου Δημητρίου, Ηλυσιακού, Κεραυνού Κερατέας, Σαρωνικού Αίγινας και Αθηναϊκού.  

 

Σήμερα είναι μάνατζερ και το όνομά του εμπλέκεται άμεσα με τον Παναιτωλικό, καθώς έφερε αρχικά τον Φαβάλι στο Αγρίνιο (μετά την Λιβαδειά), αλλά και αρκετούς καλούς παίκτες. Τους  Γκάλο, Βιγιαφάνες, Ρουσκουζέδα, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Γοδόι, Μαρτίνες και το περασμένο καλοκαίρι τον Ντάνι Μπεχαράνο που δεν αποδείχθηκε το ίδιο καλός. Μάλιστα ήταν ο τελευταίος που έφερε, καθώς οι «κακές γλώσσες» λένε πως υπήρξε ρήξη των σχέσεών του με τον Διευθύνων Σύμβουλο Γεράσιμο Μπελεβώνη.  

 

 

Επίσης ο Ντε Μπαρτόλο είχε άριστες σχέσεις με το περιβάλλον του Ολυμπιακού, τώρα όμως επέλεξε το αντίπαλο «στρατόπεδο» και υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Παναιτωλικό να τα έχει «βρει» ξανά μαζί του. Εκτός κι αν το τελευταίο δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στην πραγματικότητα. Αν ανταποκρίνεται, όμως,  όλα έχουν σχέση σ’ αυτό το Ελληνικό  ποδόσφαιρο...

 

 
 

 

 Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»