Απίθανο, όλοι εσείς οι αναγνώστες του Sportait.gr, να έχετε συνειδητοποιήσει πως ετούτη η ιστοσελίδα σας ταλαιπωρεί μια δεκαετία! Κι όμως τόσο περίπου είναι.

 

Για την ακρίβεια από τις 12 Μαρτίου 2012 είχαν αρχίσει να ανεβαίνουν θέματα κάθε μέρα και η ιστοσελίδα να συστήνεται σε εσάς. Βέβαια αν ψάξετε τις πρώτες αναρτήσεις θα βρείτε ελάχιστες, διότι για τεχνικούς λόγους μετά από κάποια χρόνια έπρεπε να απαλειφθούν οι παλαιότερες.

Η ουσία δεν αλλάζει. Η δεκαετία συμπληρώθηκε!

 

Το Sportait.gr ήταν ουσιαστικά ο απόγονος της εφημερίδας “Τίτλος των Σπορ” που μερικούς μήνες νωρίτερα είχε αναστείλει την λειτουργία της, μετά από μια πολύ όμορφη πορεία.

Επίτευγμα ετούτης της ιστοσελίδας είναι ότι συνεχίζει να λειτουργεί ακόμη και μετά από  κακόγουστους “πολέμους”, αλλά δεν είναι το μεγαλύτερο.

Το μεγάλο επίτευγμα είναι το γεγονός ότι συνεχίζετε να την εμπιστεύεστε, να την επισκέπτεστε και να την διαβάζετε παρότι τα τελευταία χρόνια λειτουργεί κάτω από ιδιόρρυθμες συνθήκες.

 

Είναι, ωστόσο, πραγματικότητα πως εδώ και καιρό το Sportait.gr δεν σας προσφέρει το είδος γραπτού λόγου για το οποίο το προτιμήσατε και το καταξιώσατε. Εννοώ τα κείμενα που μέσα από διάθεση χιούμορ καταγράφουν τις μεγαλύτερες αλήθειες. Κακά τα ψέματα δεν διανύουμε τις καλύτερες περιόδους, ως άνθρωποι, οπότε και η διάθεση για την σύνταξη τέτοιων κειμένων έχει φθαρεί. Το βλέπετε παντού, υποθέτω, όχι μόνο στο Sportait.gr.

 

Οπότε...

Με την ευκαιρία των δέκα χρόνων ας δοθεί μια υπόσχεση: Θα κάνω τα πάντα ώστε άμεσα να απολαμβάνετε και πάλι το ύφος του γραπτού λόγου που αγαπήσατε.

 

 

ΥΓ: Το άρθρο “Λάθος Κωστούλας” της 10ης Ιουλίου 2012 είχε σπάσει όλα τα... κοντέρ. Είχε αναδημοσιευτεί σε πολλά site σε όλη την Ελλάδα και πολλοί το μνημονεύουν ακόμη. Αν ανατρέξετε στις συνθήκες εκείνης της εποχής και θέλετε να το (ξανα)διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ.

 

Σας ευχαριστώ

Ο διαχειριστής του Sportait.gr

Γιώργος Παπαϊωάννου