Κι ενώ τα προβλήματα εμφανίζονται σαν... Λερναία Ύδρα στον Ηρακλή, έχει ανοίξει έντονη κουβέντα για αγορά του ΑΦΜ του Βόλου κι επομένως συμμετοχή στην Super League στο προσεχές πρωτάθλημα. Μια τέτοια πώληση θα σήμαινε αρκετά εκατομμύρια, καθώς μια θέση στην Super League φέρνει έσοδα εκατομμυρίων. Μόνο από τηλεοπτικά περίπου 1,5 εκατομμύριο την σεζόν. Με βάση τα όσα ξέρουμε δεν υπάρχει πρόσωπο στον Ηρακλή που θα μπορούσε να διαθέσει τέτοια υπέρογκα ποσά για την αγορά του ΑΦΜ. Εάν υπήρχε δεν θα εμφανίζονταν η... Λερναία Ύδρα.


Επομένως η μόνη διαπραγμάτευση που μπορεί να εξελίσσεται είναι εκείνη που αφορά την είσοδο στα διοικητικά του Ηρακλή ανθρώπου που ελέγχει τα διοικητικά του Βόλου. Σε τέτοια περίπτωση η διαπραγμάτευση έχει να κάνει με τον ρόλο και τις εξουσίες αυτού του προσώπου κι επίσης των υπαρχόντων ανθρώπων του Ηρακλή. Με λίγα λόγια η μόνη ρεαλιστική συζήτηση θα ήταν για το ποιος θα κάνει κουμάντο και ποιος θα είναι ο ρόλος των υπολοίπων.

Πάντως πειστική διάψευση για την ύπαρξη διαπραγματεύσεων δεν έχει υπάρξει από καμία πλευρά. Κι αυτή που “καίγεται” να μην διαρρέει τίποτα είναι η πλευρά της νυν Διοίκησης του Ηρακλή, η οποία θα πρέπει να απολογείται συνεχώς στους φιλάθλους του σε περίπτωση “ναυαγίου” των διαπραγματεύσεων.