Αθλητικό δεν είναι το θέμα ώστε να απασχολεί μια ιστοσελίδα αθλητικού περιεχομένου, αλλά είναι πολύ σημαντικό και συμβαίνει να μην θίγεται από όσους θα όφειλαν να το κάνουν. Φυσικά κι αυτό αποτελεί μια ακόμα απόδειξη του φόβου και της τρομοκρατίας που κυριαρχούν...

Είναι γνωστές οι παραβατικές – συχνά στα πλαίσια της εγκληματικότητας – δράσεις από άτομα συγκεκριμένης... φυλής στο Αγρίνιο και δεν γίνεται οι Αρχές να μην γνωρίζουν πολύ καλά όσα διαδραματίζονται στην πλατεία Χατζοπούλου τις τελευταίες ημέρες.

Οι επαγγελματίες και τα μαγαζιά τους γίνονται έρμαια της ασύδοτης απειλής αυτών των ατόμων, χωρίς καμία προστασία από εκείνους που πληρώνονται για να τηρούν την τάξη και να προστατεύουν τον πολίτη. Αυτή η ανυπαρξία των αρμοδίων, όπως μαθαίνω, οδήγησε στην αυτοδικία κάποιων πολιτών με συνέπεια να βρουν και τον... μπελά τους από πάνω.

Όταν ομάδες ατόμων κάνουν επιδρομές με καδρόνια και διάφορα φονικά αντικείμενα, όπως πρόσφατα στην πλατεία Χατζοπούλου, μετατρέπεται σε κατάντια όλης της τοπικής κοινωνίας η τακτική να μην εμποδίζονται από τους αρμόδιους για την δημόσια τάξη και τελικά να μην τιμωρούνται.

Είναι, δε, διάχυτη η εντύπωση πως για την τριτοκοσμική αυτή κατάσταση σε διάφορα μέρη της πόλης δεν ευθύνονται οι απλοί ένστολοι, μα οι ανώτεροί τους οι οποίοι τους συστήνουν να κάνουν τα “στραβά μάτια”.

Μήπως τελικά το Αγρίνιο έπαψε να αποτελεί κατάλληλη πόλη για τους κανονικούς πολίτες;;;

Μήπως παραδόθηκε οριστικά στους πληρωμένους ψηφοφόρους;;;