Τα σχόλια περιττεύουν εάν διαβάσετε την παρακάτω ανάρτηση προερχόμενη από την επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα Πόντου (ή  Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπως τον γνωρίζαμε μέχρι πρότινος). Αφορά την νοοτροπία που  επέδειξε η αποστολή της Αλβανικής Φλαμουρτάρι, με την οποία οι «Πόντιοι» έπαιξαν φιλικό αγώνα την Τετάρτη κι επικράτησαν 2-1.

 

 

«Μαθήματα» πολιτισμού από την Flamurtari

 

Μεγάλη έκπληξη δοκίμασαν οι φροντιστές του γηπέδου μας μετά την αποχώρηση της Αλβανικής Flamurtari Vlorë, η οποία είχε δώσει φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου.

 

Οι άνθρωποι και οι ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας είχαν φροντίσει ώστε να παραδώσουν τα αποδυτήριά τους  όπως ακριβώς τα παρέλαβαν. Δεν υπήρχε πουθενά ίχνος  βρομιάς, σκουπιδιών ή ακαταστασίας και φυσικά όλα αυτά έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την εικόνα που αφήνουν πίσω τους οι ομάδες της χώρας μας.

 

Χαρακτηριστική η εικόνα που παραθέτουμε, αφού η αποστολή της Flamurtari πριν αποχωρήσει είχε μεριμνήσει να ταξινομηθούν σε μια άκρη των αποδυτηρίων ακόμα και τα άδεια κουτιά από τις πίτσες που τους προσέφερε η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, όπως και ορισμένα άδεια πλαστικά μπουκάλια νερού,  καθώς τα υπόλοιπα είχαν φροντίσει να να πετάξουν σε κάδο απορριμάτων  που βρίσκεται έξω από το γήπεδο.

 

Τους ευχαριστούμε δημοσίως, διότι για εμάς έγιναν  παράδειγμα προς μίμηση και παράλληλα τους ευχόμαστε να έχουν την αγωνιστική πορεία που επιθυμούν στις διοργανώσεις της χώρας τους.