Πριν ένα περίπου χρόνο η διαιτησία του Καραβασίλη είχε γίνει «πέτρα του σκανδάλου» σε ματς των play offs ανάμεσα σε Ναυπακτιακό Αστέρα και Φλόγα Παλαιομάνινας. Η αναμέτρηση έγινε στη Ναύπακτο και κατά γενική ομολογία ο διαιτητής έκανε οφθαλμοφανή λάθη υπέρ του Ναυπακτιακού, λάθη που τον βοήθησαν να νικήσει 2-1. Ο πρόεδρος της Φλόγας Χρήστος Κουτσομπίνας εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία αυτή και υπήρχε  η φράση «Από πότε ο διαιτητής ενός αγώνα στέλνει μήνυμα στον πρόεδρο μιας ομάδας που σφυρίζει, για να πιουν καφέ πριν την αναμέτρηση;».  Στη συνέχεια (σχεδόν) όλοι μάθαμε – όπως και η ΕΠΣΝΑ άσχετα αν… σφύριξε αδιάφορα- τι ακριβώς είχε συμβεί…

 

Κι έρχεται σήμερα ο ορισμός του Καραβασίλη στον Κυριακάτικο αγώνα της Φλόγας με το Ναυπακτιακό!!!

 

Σαφώς κάποια πρόφαση θα υπάρχει γι’ αυτό τον ορισμό, αλλά είναι πέρα για πέρα… οφσάιντ. Κυρίως για τον διαιτητή, που κάθε ανθρώπινο λάθος του μπορεί να  θεωρηθεί σκόπιμο. Από το Ναυπακτιακό  σαν «ξεχρέωμα» των περσινών λαθών του κι απ΄τη Φλόγα – που έκτοτε δεν την  έχει παίξει ξανά – σαν  «εκδίκηση»  για την περσινή ανακοίνωση και το… ξεμπρόστιασμα.

Ευχής έργο θα είναι να μη υπάρξει πρόβλημα στο παιγνίδι. Αλλά αυτός ο ορισμός μας φέρνει πιο κοντά στο σλόγκαν «πάθαμε επο»!!!