Πριν λίγες μέρες σας αναφέραμε μια φάση στον αγώνα του ΑΟ Φλόγα Παλαιομάνινας κόντρα στον Αχελώο και το μεγάλο λάθος του διαιτητή Στυλιαρά. Είχαμε επίσης αναφέρει ότι ότι ίσως να υπάρχει σε video και όντως υπήρχε κάλυψη από το agrinio-sports.gr. απομονώσαμε την συγκεκριμένη φάση και σας την παραθέτουμε.

 

Η προηγούμενη ανάρτησή  μας έγραφε:

 Η μεγάλη γκάφα του Στυλιαρά

Ο ΑΟ Φλόγα Παλαιομάνινας ήταν το μεγάλο φαβορί κόντρα στον Αχελώο, όσο κι αν το ματς γίνονταν στο Αγγελόκαστρο. Τελικά η ομάδα του Γιώργου Ζήκου,  που έκανε το ντεμπούτο του, εκμεταλλεύτηκε άριστα την υπερβολική σιγουριά των πρωτοπόρων  και με σύμμαχο την τύχη ισοφάρισε 1-1 στις καθυστερήσεις, αξίζοντας τα εύσημα για την εξαιρετική προσπάθειά  της. Ωστόσο στις αρχές του παιγνιδιού, στο 11ο λεπτό,  έγινε μια φάση που ο διαιτητής Στυλιαράς χαρίστηκε στον Αχελώο και εν τέλει το πλήρωσε η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου.

 

Ο έμπειρος πια διαιτητής μπήκε  εμφανέστατα  χαλαρά στο ματς κι όταν έγινε το 1-0 στο 4΄χαλάρωσε ακόμα πιο πολύ, βλέποντας πως η Φλόγα κυριαρχούσε. Στην επίμαχη φάση του  11΄ ο Βασιλογιάννης «τσίμπησε» τη μπάλα  από  το Μπούτιβα που τον ανέτρεψε ενώ θα βρίσκονταν απέναντι σε ανυπεράσπιστη πλέον εστία. Ο ρέφερι έδωσε το φάουλ κι έδειξε απλά  κίτρινη κάρτα (!), αντί για κόκκινη.  Η φάση ήταν ο ορισμός της αποβολής, αλλά ο Στυλιαράς φαίνεται δεν θέλησε να κακοκαρδίσει τους φιλάθλους του Αγγελοκάστρου και να τα... ακούσει. Σε άλλη περίπτωση, μάλιστα,  «κιτρίνισε» αναίτια τον Σωτηρόπουλο της Φλόγας.

 

Ο Βασιλείου και οι παίκτες του  μπορεί να μην ασχολήθηκαν με τη φάση του 11ου λεπτού και τα έβαζαν με την δική  τους απόδοση, αλλά η απόφαση του Στυλιαρά έπαιξε τον δικό της καθοριστικότατο ρόλο στο αποτέλεσμα. Πληροφορούμαστε, δε,  ότι ίσως να υπάρχει σε video, οπότε σε μια τέτοια περίπτωση θα προσπαθήσουμε να σας το παραθέσουμε.