Στο ματς του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκαν στο γήπεδο αρκετά μέλη των «Guerreros» (φωτο), που έως τώρα απείχαν όπως και οι «Warriors» κι αυτό προκάλεσε μάλλον ευχάριστη έκπληξη για όλους. Ωστόσο η αστυνόμευση ήταν υπερβολική, έως και προκλητική… Μάλιστα από ένα σημείο και μετά, κάπου στο 80ο λεπτό του αγώνα,   οι  «Guerreros» αποχώρησαν επειδή ερμήνευσαν ως περίπου... εκδικητική την στάση του τόσο στενού «πρεσσαρίσματος» από την Αστυνομία και μάλιστα εντός έδρας. Διότι όταν εκσφενδονίστηκε ένα μπουκάλι στο γήπεδο ο αστυνομικός κλοιός έγινε πιο στενός, αν και οι «Guerreros» δεν είχαν ουδεμία ευθύνη γι’ αυτό. Οι αστυνομικοί,  δε, είπαν  (όπως αναφέρουν μέλη των «Guerreros»)  πως το έκαναν με υπόδειξη της ΠΑΕ.

Από δημοσιεύματα αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως η ΠΑΕ επιχειρεί να αποποιηθεί τις ευθύνες της για την δράση της Αστυνομίας, η οποία ωστόσο δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει με δική της πρωτοβουλία κι από τη στιγμή που συνελήφθη το άτομο που πέταξε το μπουκάλι στο γήπεδο από τη μικρή εξέδρα.

Άρα κάποια προκατάληψη οδήγησε την ΠΑΕ να τα  «βάλει» άδικα με τους οργανωμένους, μέχρι που (επιτέλους) έγινε αντιληπτό πως  υπάρχουν  κι άλλοι που πετάνε αντικείμενα στο γήπεδο, ίσως «θύματα» της προπαγάνδας περί μόνιμης και σκόπιμης αδικίας του Παναιτωλικού. Συγνώμη θα ζητήσει κανείς, ή στις «γηπεδικές γιορτές» δεν χωράνε αυτά;;;