Ο ΑΟ Φλόγα Παλαιομάνινας ήταν το μεγάλο φαβορί κόντρα στον Αχελώο, όσο κι αν το ματς γίνονταν στο Αγγελόκαστρο. Τελικά η ομάδα του Γιώργου Ζήκου,  που έκανε το ντεμπούτο του, εκμεταλλεύτηκε άριστα την υπερβολική σιγουριά των πρωτοπόρων  και με σύμμαχο την τύχη ισοφάρισε 1-1 στις καθυστερήσεις, αξίζοντας τα εύσημα για την εξαιρετική προσπάθειά  της. Ωστόσο στις αρχές του παιγνιδιού, στο 11ο λεπτό,  έγινε μια φάση που ο διαιτητής Στυλιαράς χαρίστηκε στον Αχελώο και εν τέλει το πλήρωσε η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου.

 

Ο έμπειρος πια διαιτητής μπήκε  εμφανέστατα  χαλαρά στο ματς κι όταν έγινε το 1-0 στο 4΄χαλάρωσε ακόμα πιο πολύ, βλέποντας πως η Φλόγα κυριαρχούσε. Στην επίμαχη φάση του  11΄ ο Βασιλογιάννης «τσίμπησε» τη μπάλα  από  το Μπούτιβα που τον ανέτρεψε ενώ θα βρίσκονταν απέναντι σε ανυπεράσπιστη πλέον εστία. Ο ρέφερι έδωσε το φάουλ κι έδειξε απλά  κίτρινη κάρτα (!), αντί για κόκκινη.  Η φάση ήταν ο ορισμός της αποβολής, αλλά ο Στυλιαράς φαίνεται δεν θέλησε να κακοκαρδίσει τους φιλάθλους του Αγγελοκάστρου και να τα... ακούσει. Σε άλλη περίπτωση, μάλιστα,  «κιτρίνισε» αναίτια τον Σωτηρόπουλο της Φλόγας.

 

Ο Βασιλείου και οι παίκτες του  μπορεί να μην ασχολήθηκαν με τη φάση του 11ου λεπτού και τα έβαζαν με την δική  τους απόδοση, αλλά η απόφαση του Στυλιαρά έπαιξε τον δικό της καθοριστικότατο ρόλο στο αποτέλεσμα. Πληροφορούμαστε, δε,  ότι ίσως να υπάρχει σε video, οπότε σε μια τέτοια περίπτωση θα προσπαθήσουμε να σας το παραθέσουμε.