Μια αναφορά μάλλον υποτιμητική για τον Παναιτωλικό σε ιστοσελίδα που έως τώρα είναι – ίσως και πέραν του δέοντος - υπέρμαχος όλων των επιλογών της ΠΑΕ, έφερε μεγάλο εκνευρισμό, σχεδόν πανικό στα όρια του… συναγερμού στην Διοίκηση του Συλλόγου.
Ο Τάσος Νικολογιάννης, με τον τίτλο «Γελάσαμε και πάλι με την Σούπερ Λίγκα!» αναφέρεται στην απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκα που αθώωσε την Βέροια και τον Αρβανιτίδη! Θυμίζει ότι και ο Μέσι να έρθει στον Παναθηναϊκό τα δεδομένα δεν αλλάζουν όσο τα λαμόγια οργιάζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάνει μία διαπίστωση για τον Παναιτωλικό, που φαίνεται ότι πήρε το μάθημά του... αλλά αναφέρεται και στον... ανυπάκουο Χάβο
Στο επίμαχο υστερόγραφο σχολιάζει: «Ο Παναιτωλικός ήταν από τις λίγες-ελάχιστες ομάδες- της Σούπερ Λίγκα , που ήταν κόντρα στο σύστημα την περίοδο, που τελειώνει και Ευρώπη δεν κατάφερε να βγει…..Βλέπω, ότι η ομάδα του Αγρινίου πήρε το... μάθημά της και πούλησε παίκτη (Μαρτίνες) στον Ολυμπιακό, ενώ έδωσε και φιλικό πριν λίγες ημέρες με την ομάδα του Πειραιά στην πρόβα-τζενεράλε, που έκανε ενόψει του τελικού κυπέλλου. Σε καλό δρόμο είναι ο Παναιτωλικός, που «έφαγε» τον Χάβο επειδή έβγαλε την ομάδα φέτος 7η , δύο θέσεις πάνω από την περσινή θέση. Μάλλον ο Χάβος δεν ακούει…».
Ολόκληρο το κείμενο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:
http://www.gazzetta.gr/football/article/747224/gelasame-kai-pali-me-tin-soyper-ligka