Στο ζάλισμα των δίδυμων γεννητικών αδένων από τις φήμες πως ο Κωστούλας τα βροντάει και αύριο το πρωί άμα λάχει, οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανθρώπων. Στην πρώτη είναι αυτοί που δεν πιστεύουν ότι ο Κωστούλας θέλει να φύγει, αλλά λένε ακριβώς το αντίθετο και μαζεύουν πόντους για το βραβείο «παπαγαλίων». Στη δεύτερη, όσοι επίσης δεν πιστεύουν ότι το σκέφτεται να τα παρατήσει και κάθε φορά που το ακούν πετάνε καινούρια καντήλα. Στη τρίτη κατηγορία συγκαταλέγονται αυτοί που πιστεύουν πως ο κύριος πρόεδρος δεν αντέχει άλλο και χάρη μας κάνει που μένει.

 

Οι άνθρωποι της τρίτης κατηγορίας έχουν δύο υποδιαιρέσεις. Σ’ αυτούς που δεν ασχολούνται με τον Παναιτωλικό και σ’ αυτούς οι οποίοι ταυτόχρονα ανήκουν σε ευπαθή ομάδα: που αδέρφια, ξαδέρφια, συμπέθεροι, φίλοι, συγγενείς και γείτονες πρέπει να τους έχουν από κοντά, διότι - πέρα από τη πλάκα με τον Παναιτωλικό- δεν αργούν να κάνουν καμιά τρέλα.

 

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκω ως γνωστόν, οπότε βγάζοντας την είδηση πως Αγρινιώτης ενδιαφέρεται να πάρει τον Παναιτωλικό, αν τυχόν ο Κωστούλας τον δίνει, ξέραμε πως στο βρόντο πάει το ενδιαφέρον του. Τη βγάλαμε επειδή, όπως και να το κάνουμε, πρόκειται για είδηση και μήπως βοηθήσουμε να σωθεί κανένας κακομοίρης της τρίτης κατηγορίας, που πιθανόν όψιμα καταλάβει ότι δεν πάει πουθενά ο Κωστούλας.

 

 

 

ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ

ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ

 

 

 

Τρίτη βγήκε η είδηση για ενδιαφερόμενο αγοραστή στο SportAit.gr, Τετάρτη πρωί είχαν πάρει φωτιά οι πισίνες και προσπαθούσαν να πείσουν τους πάντες ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον αγοραστή. Και στα γύρω χωράφια να δούλευες, θα το ήξερες αυτό το σούσουρο που γίνονταν. Και έρχεται τελικά Πέμπτη μεσημέρι η μεγάλη είδηση, ότι στην ΠΑΕ δεν ξέρουν τίποτα για το «φόνο». Αν αυτό δεν είναι καραμπάμ της λογικής «κάτσε να δούμε πως θα το περάσουμε να μην γίνουμε και ρεζίλι», τότε ποιο είναι;

 

Θα θυμίσω ότι και όταν ήρθε μέχρι το Αγρίνιο ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου – που από Αλβανό ήταν παρασάγγας ανώτερος - για να συζητήσει την αγορά του Παναιτωλικού, η αυλή του Κωστούλα έλεγε πως δεν υπάρχει ίχνος αγοραστή. Και όταν πάλι εδώ μέσα βγήκε αποκλειστικά η είδηση, στις πισίνες κορόιδευαν το «ψεύτη» δημοσιογράφο. Αλλά αναγκάστηκαν να το παραδεχθούν όταν ο Πανουργιάς έκανε έκπληξη στην άσπρη αγελάδα και τα μαρτύρησε όλα στη Goal.

 

Οι περιπτώσεις που μπορούν να υπάρξουν από δω και πέρα είναι τρεις:

Περίπτωση 1: Η ΠΑΕ δεν διαψεύδει με ανακοίνωση το ενδιαφέρον αγοραστή και το πράγμα μένει ως έχει, μιας και υπάρχει κοσμάκης να το χάψει αμάσητο.

Περίπτωση 2: Η ΠΑΕ δεν διαψεύδει με ανακοίνωση, ή διαψεύδει, αλλά ο ενδιαφερόμενος γνωστοποιεί δημοσίως την κρούση που έκανε και την απάντηση που πήρε. Εκεί γίνεται ο πρώτος του χωριού και όσο για την ΠΑΕ δεν θα είναι η πρώτη φορά… υπάρχει κοσμάκης να το χάψει κι αυτό αμάσητο.

Περίπτωση 3: Η ΠΑΕ διαψεύδει με ανακοίνωση και ο ενδιαφερόμενος αγοραστής κάνει τη πάπια, ή όταν αναγκαστεί να πάρει θέση δηλώνει ότι δεν ξέρει τίποτα. Εδώ περιπλέκονται τα πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι ο Κωστούλας θα έχει απόλυτο δίκιο που θεώρησε την πρόταση ως μη γενόμενη και τον υποψήφιο αγοραστή ως ανύπαρκτο. Και επειδή ο υποψήφιος δεν ξύπνησε ένα πρωί και του τη βίδωσε να πάρει τον Παναιτωλικό, αλλά το έχει συζητήσει από καιρό με κόσμο, γίνεται ρόμπα στο κύκλο του και σε πολλούς ακόμα που το έμαθαν από το κύκλο του.

 

Με αφορμή δε το γεγονός και την ευαισθησία τους να με χαρακτηρίσουν δημοσιογράφο που «έχει σκοπό μόνο να πολεμά την συγκεκριμένη διοίκηση», πρέπει να μας πουν και τι κέρδος θα μπορούσα να έχω γράφοντας ανυπόστατα πράγματα και πολεμώντας την Διοίκηση. Προφανώς θεωρούν πόλεμο και την είδηση που πρώτοι γράψαμε ότι κλήθηκε σε απολογία ο Σίσιτς. Σίγουρα το θεωρούν έτσι, καθότι δεν είδα την είδηση σε τοπικά ΜΜΕ, σε αντίθεση με Αθηναϊκά. Εκτός αν οι καλοί ντόπιοι δημοσιογράφοι απαξιούν να ασχοληθούν με παικτάκια της σειράς σαν το Σίσιτς και ιδρώνει το αυτί τους μόνο από Σαβιόλα και πάνω.

 

Πισινές κρατήθηκαν πάντως στις πισίνες, ακόμα και τώρα: άντε να αποδειχθεί ότι η πρόταση ήταν έγγραφη, ή ότι δεν παράπεσε κάπου από την καθαρίστρια. Μέσα στο μυαλό τους είμαι. Αυτοί δεν μπορούν να μπουν στο δικό μου και μιλάνε για δήθεν πόλεμο. Και αντί να κοιτάξουν να ανοίξουν τα μάτια τους που ο κόσμος τρεις εβδομάδες τα σέρνει για τα Διαρκείας, πάνε να βγάλουν αναξιόπιστο τον Παπαϊωάννου που απλά μεταφέρει το κλίμα του κόσμου. Και κάποιοι περιμένουν μεγαλεία από τέτοια μυαλά.