Η SUPER LEAGUE 1 άλλαξε το πρωτόκολλο εν μέσω Κορωνοϊού. Χρειάζοταν αυτό. Τι τρία κρούσματα τι πέντε, αλλά τα δύο κρούσματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να γίνει ο αγώνας. Το καλό είναι ότι δεν πέρασε η πρόταση του ΠΑΟΚ που πάνω-κάτω ήθελε να ισχύει ό,τι και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μοναχοφάης δηλαδή ο ΠΑΟΚ, διότι αν βάλεις κάτω τα πράγματα μόνο αυτός και ο Ολυμπιακός, άντε και λίγο η ΑΕΚ, έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται κοντά στα στάνταρ τους, έχοντας οκτώ, εννέα και δέκα κρούσματα. Πού να πάει η Λαμία χωρίς επτά και οκτώ παίκτες;;; Κάπου εκεί βρίσκονται σχεδόν όλες οι υπόλοιπες ομάδες της λίγκας.

 

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ στην Super League 2. Αυτοί, είπαμε, θέλουν να γίνει πρωτάθλημα χωρίς να έχουν έσοδα. Κι όχι μόνο να μην έχουν έσοδα αλλά να επιβαρυνθούν και με παραπάνω έξοδα, λόγω τεστ Κορωνοϊού. Τηλεοπτικό δεν έχουν, φιλάθλους δεν θα έχουν, χορηγούς δεν έχουν και το μόνο που θα συμβεί θα είναι να υπάρχουν στο Στοίχημα οι αγώνες τους. Δηλαδή να παίζονται στο Στοίχημα. Περιττό κάθε σχόλιο πάνω στο θέμα κι αν το σχολιάσω κινδυνεύω ποινικά.

 

 

ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ

 

 

ΤΗΝ ΩΡΑ που στο ποδόσφαιρο προσπαθούν να βρουν λύσεις για να γίνονται παιχνίδια η μεγάλη είδηση έρχεται από το δήμο Αγρινίου. Έπεισαν τον φίλτατο Δήμαρχο, Γιώργο Παπαναστασίου, να στείλει αίτημα στην κυβέρνηση, ώστε να επιτραπεί το κυνήγι. Δηλαδή η κυβέρνηση μέσα στα άλλα που έχει να αντιμετωπίσει να πρέπει να σκεφτεί και το πεπρωμένο της μπεκάτσας. Δεν φτάνουν ο Κορωνοϊός, η καραντίνα, οι ελλείψεις σε μονάδες εντατικής θεραπείας και οι ωορρηξίες της Τουρκικής κυβέρνησης...

 

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ του Δημάρχου θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων. Όχι γιατί είναι το πρόβλημα οι κυνηγοί, αλλά επειδή πίσω από το δίκιο των κυνηγών υπάρχουν πάντα εξυπνάκηδες. Αν για παράδειγμα αρθεί ο περιορισμός για το κυνήγι, βλέπω μπόλικους να βγάζουν άδειες να παίρνουν κι από ένα όπλο παραμάσχαλα και να γίνεται στις ρούγες και στα λαγκάδια το έλα να δεις. Θα πέσουν κορμιά. Κι αν αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει, διότι είναι ακριβό σπορ το κυνήγι, εύλογο ακούγεται να ζητήσουν κάτι ανάλογο και οι ψαράδες. Οι ερασιτέχνες ψαράδες. Οπότε θα γεμίσει ο ντουνιάς καλάμια και πετονιές. Μέχρι η κυρία Ρούλα θα ψαρεύει και μάλιστα σε συντριβάνι. Όταν αποκάλεσα φίλτατο τον δήμαρχο Αγρινίου δεν ήταν σχήμα λόγου, διότι τον εκτιμώ πολύ. Πιστεύω, δε, ότι ήξερε και ο ίδιος πως στέλνοντας το αίτημα στην κυβέρνηση δεν έχει καμία τύχη.

 

ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ μπορεί να ακουστεί, αλλά δεν είναι. Πιστεύω η κυβέρνηση θα έπρεπε να φροντίσει ώστε τα κρατικά κανάλια να δείχνουν τους αγώνες της Super League 1 και τα ευρωπαϊκά ματς των Ελληνικών ομάδων, ώστε ο κλεισμένος στο σπίτι κοσμάκης, ο ποδοσφαιρόφιλος, να έχει να δει κάτι. Να δοθεί δηλαδή ένα ποσό στα συνδρομητικά κανάλια για να αναμεταδίδονται οι αγώνες παράλληλα και από την ΕΡΤ. Θα μπορούσε ακόμη και να ζητήσει τη συνδρομή των ομάδων για αυτό. Να συμβάλλουν με ποσοστό στα χρήματα τα οποία θα δοθούν στα συνδρομητικά κανάλια. Ώστε να δει ο φίλαθλος κόσμος ποιος πρόεδρος ενδιαφέρεται για το κοινό της ομάδας του και ποιος όχι. Μια χαρά μπαλάκι για να ρίξει θα είναι αυτό. Μιλάμε για πλάνο που τα συνδρομητικά δεν θα έχουν αντίρρηση, διότι οι χορηγοί τους θα προβάλλονται πλέον σε ένα πιο ευρύ φάσμα τηλεθέασης.