ΖΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙΡΟΥΣ. Τους κάνει, δε, πιο ενδιαφέροντες η απόφασή του Παναιτωλικού να παραβγεί τον Κούγια σε δημόσια αντιπαράθεση, στο γήπεδο του, όπως έλεγα και τις προάλλες. Ψάχνοντας τι μας έμεινε στο πηλίκο θα βρούμε μία γκολάρα του Κούγια.

 

Του Γιώργου Παπαϊωάννου

 

Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ποδοσφαιρικός παράγοντας ήθελε να καταδείξει στο πανελλήνιο ένα και μόνο πράγμα. Το οποίο ο ίδιος θεωρεί σωστό και αληθινό. Ότι δηλαδή κάτι στον Παναιτωλικό δεν είναι όπως φαίνεται. Και όποιος αποποιηθεί την ιδιότητα του στρουθοκαμήλου καταλαβαίνει ότι το πέτυχε. Τον πρόεδρο της Λάρισας δεν τον ενδιέφερε το image. Δόξα τω θεώ έχει μπόλικο από αυτό, για άλλους βέβαια δεν έχει.

 

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ο Κούγιας πρέπει να έφαγε μεγάλο ντουβρουτζά, όταν είδε την κατά μέτωπον επίθεση που του έκανε ο Κωστούλας. Δεν νομίζω να την περίμενε. Και κάπου εκεί αποφάσισε πως το παιγνίδι με τον προσκεκλημένο του Open είναι χαμένο. Επομένως η σχέση αυτή μπορεί να φτιάξει ξανά μόνο με κυβίστηση. Τι μία, τι δύο;

 

 

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕΙ ΣΤΟΥ ΙΠΙΠΙΔΟΥ

Τ’ ΦΡΟΪΝΤ Π’ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ PIPES.

ΔΕ ΜΙ ΞΕΡΤΕΙ ΚΑΛΑ ΙΜΕΝΑ.

 

 

ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ μόνο να περάσει στην κοινή γνώμη το δικό του. Φιλότιμη η προσπάθεια της ΠΑΕ να τον νικήσει, μα τελικά πέτυχε και αυτογκόλ. Ένα αυτογκόλ που δεν μπορούν να το αποτρέψουν οι μόνιμες πληροφορίες από τα στέκια του Αγρινίου, που διαθέτει πάντα το gazzetta. Η φράση “δεν έχω τέτοια πρόθεση” που αποδίδει στον Μπελεβώνη ως προς την διάθεση προσωπικής απάντησης στον Κούγια, πραγματικά θα μείνει στην ιστορία. Ίσως βέβαια να μην μπει τόσο ψηλά όσο οι φράσεις του Κολοκοτρώνη, ή του Μιλτιάδη, αλλά θα είναι σε περίοπτη θέση των ιστορικών κειμένων του μέλλοντος. Διότι με την σιωπή του απαγορεύει στον Κούγια να φτάσει στα δικά του... δυσθεώρητα ύψη.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ για πολλούς -για μένα όχι - η ικανότητα του Κωστούλα να φτάσει σε σημείο ναδίρ, που κάνεις δεν περίμενε ότι θα φτάσει. Μιλάω βέβαια για τον χαρακτηρισμό που έδωσε στον Κούγια, περί Ελένης Λουκά και όλα τα παρεπόμενα. Ο άνθρωπος το δείχνει συνεχώς, ότι μπορεί να φτάσει όπου χρειάζεται, μα όπου χρειάζεται, προκειμένου να πετύχει το σκοπό του. Ο νοών νοείτω. Γιατί αν δεν νοείτω και τώρα, απλά δεν υπάρχει νοών.

 

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ είναι κάτι ακόμα πιο μνημειώδες. Να γράφει κάποιος μία κρυόκωλη παπαριά στο προφίλ του στο facebook και στη συνέχεια να το περνάει στην ιστοσελίδα που ελέγχει ως ευφυολόγημα. Τέτοιο “Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει” είχαμε καιρό να δούμε, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και τότε. Αυτά... κι άλλο κακό να μη μας βρει.

 

 

ΥΓ: Πάντως την κατσαρόλα την έχουν, αν τυχόν – αν λέμε- θελήσουν να μαγειρέψουν κάτι!