ΜΙΑ ΗΤΤΑ στην Τούμπα δεν είναι η συντέλεια του κόσμου, ούτε μια ισοπαλία στην έδρα του ΠΑΟΚ σε κρατάει Κατηγορία. Άρα και να μην έχανε ο Παναιτωλικός σχεδόν τίποτα δεν θα άλλαζε. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αποδέχεσαι την ήττα σαν ραγιάς, όταν έχει έλθει με την συνδρομή κάποιου Τσαμούρη.

 

 

Του Γιώργου Παπαϊωάννου

 

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ του αγώνα ήταν επιεικώς αστείος. Εάν δεν ήταν τόσο αστείος, το τσούρμο με τα καθαρόαιμα του Λουτσέσκου δεν θα κέρδιζε ποτέ τα λιμά του Παναιτωλικού, όπως τα είχε παίξει ο Δέλλας. Όποιος είδε το ματς της Τούμπας ξέρει για τι μιλάμε και δεν θα μπω στον ανώφελο κόπο να αναλύσω φάσεις. Αλλά έχοντας δει τον αγώνα από τα Δημοσιογραφικά – που ελάχιστα διαφέρουν από την Θύρα 4 - παρατηρούσα έναν Τσαμούρη, τον οποίο πρόδιδε το ίδιο το σώμα του.

 

ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΝ να σφυρίξει κατά του ΠΑΟΚ έτρεχε ατσούμπαλα, σαν παρλιακό, σαν απροσάρμοστο. Κι όταν σφύριζε κατά του Παναιτωλικού το τρέξιμό του θύμιζε άτι. Ναι το μπαγάσα...

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ θέλουμε περισσότερο σεβασμό από τους διαιτητές” δεν αναφέρονταν φυσικά σε κάποιο παιγνίδι που έγινε πριν δύο τρεις εβδομάδες. Θα το έλεγε τότε. Δεν είναι “ό,τι θυμάμαι χαίρομαι” ο Δέλλας, μα δεν μπορούσε και να το τραβήξει περισσότερο εκεί μέσα. Ειδικά αν είχε την υπόνοια πως η ΠΑΕ θα σφυρίξει αδιάφορα. Μια νύξη έκανε κι έπεσαν να τον “φάνε” οι δημοσιογράφοι, βλέπε Κόλκας και σία. Ευτυχώς που ήταν ο Δέλλας, αν ήταν κάποιος με λιγότερο κύρος μπάτσες θα έτρωγε που τόλμησε να το αναφέρει. Εκτός του ότι σέρνεται και αθλητικός δικαστής, αν δεν είναι βολικά αυτά που λένε για την διαιτησία οι προπονητές.

 

ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΠΑΡΔΑΛΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ
ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΝΟΤΟ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ
ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΤΗΣ”

 

ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ, για όσους ακόμα δεν έχουν αποδεχθεί τι συμβαίνει, είναι που ο επίσημος Παναιτωλικός δεν εξέδωσε ούτε μια ανακοίνωση, αναφέροντας έστω την κακή μέρα του διαιτητή. Διότι ο Τσαμούρης δεν έκανε ένα λάθος που να βγάζει μάτι και να το ρίξεις στην κακιά την ώρα. Το πήρε γαζί για άσο από νωρίς. Το έστρωσε λίγο στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου μέχρι να βρει το τέμπο του και μετά το χαβά του πάλι.

 

ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ το κείμενο ξαναμπήκα στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ μήπως και υπάρχει καμιά διαμαρτυρία για τον διαιτητή. Το τελευταίο που είχε δημοσιευθεί ήταν τα συλλυπητήρια για τον φίλαθλο του Ολυμπιακού. Διότι, ως γνωστόν, ο Παναιτωλικός των τελευταίων χρόνων θέλει να τα έχει καλά με όλους.