Οι εκλογές της ΕΠΣΝΑ είναι παρελθόν και ο μεν νικητής Παπαχρήστος θα στρογγυλοκάτσει πάλι στην καρέκλα του, έχοντας λάβει ξεκάθαρα την εξουσιοδότηση- εντολή των Διοικήσεων των ομάδων να ΜΗΝ κάνει τίποτα θετικό για το τοπικό ποδόσφαιρο, ο δε ηττημένος Λαγούδης θα επιχειρήσει να πετύχει την επανάληψη των εκλογών για να (ξανα)ηττηθεί.

 

Του Γιώργου Παπαϊωάννου

 

Διότι τι μπορεί να αλλάξει σε τρεις μήνες όταν η επανεκλεγείσα Διοίκηση της ΕΠΣΝΑ δεν έχει να παρουσιάσει κανένα απολύτως έργο στο ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας κατά την δεύτερη θητεία της (εκτός του ότι οι διαιτησίες καθορίζουν την έκβαση των πρωταθλημάτων) κι έχει πάρει τους περισσότερους ψήφους στις πρόσφατες εκλογές;;; Όποιος δεν εθελοτυφλεί αντιλαμβάνεται πως η πλειοψηφία των διοικούντων των ομάδων έχουν το ποδόσφαιρο γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

 

Όσο για την πλευρά Λαγούδη στις πρόσφατες εκλογές υιοθέτησε όσα – ορθώς- καταλογίστηκαν ως μομφή στον Παπαχρήστο πριν τέσσερα χρόνια. Για το αν ο Παπαχρήστος βρήκε πλέον πιο... σύγχρονες μεθόδους, δεν μπορεί να του καταλογιστεί πλέον μομφή από τον αντίπαλό του, καθότι απέδειξε πως είναι διατεθειμένος να τον μιμηθεί με τις πρακτικές που υιοθέτησε. Το αν ο Λαγούδης θα έκανε και κάτι για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Αλλά πόσους ενδιαφέρει αυτό;;;

 

Τα δεινά για το ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας, εκτιμώ, τώρα ξεκινούν. Ακόμη και οι λίγοι που πήγαιναν στα γήπεδα, ή ενίσχυαν με τον οβολό τους και με χορηγίες τις ομάδες, θα γυρίσουν την πλάτη. Διότι αιωρείται πως οι Διοικήσεις όλων των ομάδων έχουν πάρει χρήματα και υπό αυτή την βεβαιότητα οι περισσότεροι φίλαθλοι- επιχειρηματίες θα αρνούνται να ενισχύσουν “εκείνους που τα τσεπώνουν”.

 

ΥΓ: Ως ιστοσελίδα ξεκαθαρίσαμε πως αυτές οι εκλογές δεν μας αφορούσαν, λόγω του ύφους που απέκτησαν τις παραμονές τους. Για το λόγο αυτό, ούτε υπήρξε κάποιος για λογαριασμό του SportAit.gr στην διαδικασία των εκλογών, ούτε καν αναρτήθηκε το αποτέλεσμα αφού όποιο και να ήταν το θεωρούσαμε προϊόν μη αθλητικής λογικής. Όμως προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι όσοι κάλυψαν δημοσιογραφικά τις εκλογές απέκρυψαν όσα αίσχη βίωσαν οι συμμετέχοντες.