Στα πέρατα της οικουμένης συζητιέται η τοποθέτηση  του Μπελεβώνη, στην προεδρεία  του Παναιτωλικού. Υπάρχουν δε χώρες  που εξ αιτίας του γεγονότος αυτού η ορκωμοσία του Donald John Trump πέρασε στα ψιλά, σχεδόν σα να μην έγινε. Όσο για το Αγρίνιο, ήταν  πιο παγερό γεγονός  κι απ’  το χιόνι που έριξε αρχές του μήνα.  Άλλωστε η επίσημη πληροφόρηση από τις πρώτες ώρες της προεδρείας του υπήρξε καταπέλτης: «Ως πρώτη κίνηση αποφασίστηκε η αναβίωση του αποκριάτικου χορού της Παναιτωλικής οικογένειας». Χαρές και πανηγύρια, το δίχως άλλο.

 

 Του Γιώργου Παπαϊωάννου 

 

Αν κάτι δημιούργησε μια ακαθόριστη μουρμούρα ήταν που ο Κωστούλας τον διόρισε πρόεδρο και του στέρησε την δόξα να εκλεγεί όπως εκλέγονται τα τελευταία χρόνια οι αρχηγοί των κομμάτων. Με ψηφοφορία. Εγώ το περίμενα κάπως αλλιώς. Με κλήρωση, που και πάλι ο Μπλεβώνης θα έβγαινε  πρόεδρος. Νομοτέλεια  το να γίνει πρόεδρος της ομάδας της καρδιάς του, με οποιοδήποτε τρόπο αυτός θα έβγαινε.   Και μάλιστα κλήρωση μπροστά στα τμήματα υποδομής, για να βλέπουν οι καινούριες γενιές  ότι με την αξία σου πας  μπροστά κι ας τη λένε κακούργα τη κοινωνία. Ψέματα; Αυτή την διαδικασία λοταρίας , που δεν έγινε ποτέ, σας παρουσιάζει με καρέ- καρέ η φωτογραφία της ανάρτησης.

 

 

 

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΤΗ ΦΥΛΑΓΕ 

Ο "ΚΑΘΑΡΟΣ"  ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ 

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ

 

 

 

 

 

Μην τον φοβάστε το νέο πρόεδρο. Τόσα χρόνια ήξερε και γι' αυτό δεν ρώταγε.   Και μη κοιτάτε  που το Facebook τους κάνει όλους ίσα κι όμοια.  Όπως για παράδειγμα όταν ανεβάζει φωτογραφία το  μπάζο   τα σχόλια απ’ τις υπόλοιπες την χαρακτηρίζουν το λιγότερο κούκλα, στο πιο ενθουσιώδες τη λένε  θεάρα. Κι άντε μετά ανυποψίαστε νεαρέ μου να τη βγάλεις γκόμενα, που νομίζει πως είναι η Τζολί.

 

 

 

Ξεφύγαμε απ’ το θέμα μας, το οποίο  είναι ο νέος πρόεδρος   που παίρνοντας  το (μπριγιάν) δαχτυλίδι απ’ το Κωστούλα  ανάγκασε φίλαθλο του Παναιτωλικού  να σχολιάσει πως «ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες» και κάποιος άλλος μου έγραψε σε μήνυμα «ήταν "φραγμένο "στο στοίχημα...εδώ και χρόνια…».  Προφανώς επηρεασμένος κι από τα γραφόμενά μου, αφού τον Σεπτέμβριο του 2011 έγραφα σε εφημερίδα και στην στήλη «Εν θερμώ» ότι ο Μπελεβώνης ήταν ήδη ανεπίσημα ο πρόεδρος της ομάδας.

 

 

 

Αναμένω καρτερικά το τι θα γράφουν για το προσεχές έργο του νέου προέδρου τα media. Το ξέρουν άλλωστε το τροπάριο:  «Με επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας», γράφουν για τον τάδε σύλλογο, λες και υπήρχε περίπτωση ν’  αντισταθεί η βασιλόπιτα και να τη σκαπουλάρει. Εγώ θα κλείσω με κάτι κλεμμένο για να καταθέσω την πλήρη εμπιστοσύνη μου.  Ο Μάκης έχει κάνει λάθος μόνο μία φορά! Όταν νόμιζε πως έκανε λάθος!!!

 

 

 

ΥΓ: Τι σου είναι η συγκυρία…  Όταν κατασκευάζονταν η ιστοσελίδα ανέβαζα δοκιμαστικά κάποια ήδη γραμμένα κείμενά μου  που είχαν δημοσιευτεί σε εφημερίδα παλιότερα. Ένα εξ αυτών ήταν κι εκείνο που έγραφα από το 2011 πως ο Μπελεβώνης έγινε  ήδη πρόεδρος. Το ανέβασα ξανά και μπορείτε να το θυμηθείτε στο link: http://sportait.gr/60-dimosiografiki-parenoxlisi/4245