Η βροχή από mail και τα μηνύματα στο προφίλ του SportAit.gr στο Facebook, με έριξαν και σήμερα πάνω στο πληκτρολόγιο μήπως και καταφέρουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Μου τσατίζεστε, μου απογοητεύεστε και μου το παίζεται αιφνιδιασμένοι με το yes men του Κωστούλα στις αποφάσεις ΕΠΟ και Football league. Αν είχατε δώσει βάση σ’ αυτά που έγραφα την Κυριακή στη στήλη αυτή, τουλάχιστον, δεν θα είχατε πέσει απ’ τα σύννεφα. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους: ο Λεοντόκαρδος άφησε το ξίφος και πήρε τον τρίφτη.

Άκουσα τον πρόεδρο μόνο για ένα δεκάλεπτο στο ραδιόφωνο, όχι για να δω τι θα πει, αλλά για να πάρω μυρωδιά από το ύφος του. Για μένα ήταν ξεκάθαρο. Να μπαλώσει πράγματα ήθελε. Και τα υπόλοιπα για την εντύπωσή του πως δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς, καλά είναι, αλλά θέλουν τζάκι και τα εγγονάκια να ακούν με το στόμα ανοιχτό και να φωνάζουν πες το πάλι απ’ την αρχή.

Το στόρι επίσης γνωστό, όπως όταν ζήταγε ο Παναιτωλικός αύξηση των ομάδων στη Super League. Αφού τα κουκιά έβγαιναν για να μην περάσει η αύξηση, φυλάξανε και κάποιους από περισσότερες έχθρες, με το να το ρίξουν λευκό. Έτσι έγινε και τώρα. Διότι αν δεν εγκρίνω την ψηφοφορία και τη θεωρώ ρεζίλι, απλά σηκώνομαι και φεύγω και δεν ψηφίζω. Τέλος, αυτό.

Παρακάτω είναι η φράση- ανέκδοτο «δεν το δέχομαι, αλλά πειθαρχώ» που αφορά την στάση Κωστούλα απέναντι στην ΕΠΟ. Μα αν ήταν έτσι, γιατί έγινε όλο αυτό το ντράβαλο τον Ιούνιο για τις αδειοδοτήσεις; Απορία κοινού θνητού, που μόνο μια εξήγηση έχει: τους ζυγούς μήνες (όπως ο Ιούνιος) δεν πειθαρχούμε και τους μονούς (όπως ο Σεπτέμβριος) πειθαρχούμε. Τυχερός ο Μπέος, γιατί αν η υπόθεση έμπαινε Αύγουστο την είχε βάψει από μας.

Τα νέα της Αλεξάνδρας είναι αυτά, αλλά πρέπει να πάμε και παρακάτω. Να σας θυμίσω ότι ο Κωστούλας δεν μπορεί να έχει κανένα παράπονο από τον Καλογιάννη. Ο άνθρωπος μια χαρά ξηγήθηκε πρόπερσι και σωστές συμβουλές έδωσε για τη Super League όταν μας ξεπροβόδιζε μετά την απονομή, αλλά δεν τον ακούσανε. Αν τον άκουγαν ο Παναιτωλικός θα ήταν Ευρωπαίος φέτος. Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά.

Αν ο Πίπης τον παρακάλεσε να πειθαρχήσει έστω και χωρίς να συμφωνεί, αλλά ταυτόχρονα του εξάλειψε τους λόγους για να διαφωνεί, μια χαρά την είδε ο Κωστούλας: κάνε τη δουλειά σου κι άσε τους άλλους να κουρεύονται. Άλλωστε ο Πίπης είναι δοκιμασμένος και ο λόγος του σπαθί. Να το δούμε κι αλλιώς. Αν κοτζάμ κυβέρνηση αφήνει να επικρατεί αυτό το μπάχαλο, ο Παναιτωλικός θα κάνει κράτος την Ελλάδα;

Κι εσύ φίλαθλε του Παναιτωλικού, δεν μπορείς να μου θέλεις μεγαλεία και Σουπερλίγκες και να τα βάζεις με το πρόεδρό σου, επειδή έκανε αυτό που τόσο καιρό του φώναζες. Δηλαδή να μην τα βάζει με τους δεινόσαυρους. Κι άμα τύχει καμιά φορά ο πρόεδρός σου να πετάξει και μία επαναστατική ατάκα παραπάνω, δεν είναι ανάγκη να το πάρεις τοις μετρητοίς, εσύ. Το σωστό να λέγεται.