Ο Νέιθαν δεν αντέχει άλλο τη ζωή του με την Κέιτ. Το σκέφτεται καιρό, όμως απόψε της λέει όλα του τα παράπονα. Θα φύγει. Το έχει αποφασίσει. Η Κέιτ δεν ξεσπάει σε κλάματα, όπως περίμενε και τον κοιτάζει με βλέμμα ίδιο με το δικό του. Ο Νέιθαν εξαγριώνεται, με γρήγορο και εκνευρισμένο βήμα ανοίγει την πόρτα και την κλείνει με δύναμη, σα να θέλει να τη σπάσει. Με δυο δρασκελιές έχει βρεθεί στον αυτοκίνητό του, μπαίνει γρήγορα στη θέση του οδηγού, ακούγεται ο άγριος ήχος του μετάλλου της πόρτας που κλείνει και σπινάροντας φεύγει με ταχύτητα, αφήνοντας πίσω του τη μυρωδιά του καμένου λάστιχου.

 

Ένας χωρισμός που τον συνοδεύει τέτοιο σκηνικό, δύσκολα μπορεί να αποφευχθεί. Ειδικά το σπινάρισμα δείχνει αποφασιστικότητα και επειδή είμαστε μάρτυρες του χωρισμού Διοίκησης και Παναιτωλικού, μου λείπει απ’ την ιστορία η μυρωδιά του καμένου λάστιχου. Όλα τα άλλα υπάρχουν εκτός από αυτό, είναι όμως σημαντικό διότι αν μπαίνοντας στο αυτοκίνητο έχουν ξεθυμάνει το ξενέρωμα και η τσαντίλα, μπορεί να μην πας μακριά: μόλις τρία τετράγωνα παραπέρα και επιστροφή στη Κέιτ.

 

Το «φευγιό» που παρακολουθούμε στον Παναιτωλικό, δεν έχω πεισθεί πως είναι μη αναστρέψιμο. Απορώ μάλιστα που άλλοι δημοσιογράφοι, ενώ δεν ξέρουν λιγότερα από μένα, το πάνε το γράμμα και δεν αφήνουν ούτε μία πισινή. Και δεν μιλάω για κείνους που οι κατά παραγγελία συνεντεύξεις τους θα αποτελέσουν το Α και το Ω στα «άπαντα» του σκάουτερ. Δεν μιλάω φυσικά ούτε για τον Καλύβα, που μπορούσε να είναι και Δοκίμης, ή Αγγελόκαστρος. Με απογοητεύει ο σκάουτερ, που ενώ δανείστηκε το άλλο ψευδώνυμο μήπως θολώσει τα νερά, από φαντασία μηδέν.

 

Άκρως φυσιολογικό να μην κρατάει καμία πισινή το αρρωστάκι που πηγαίνει στο γήπεδο ανελλιπώς, αλλά βλέποντας εδώ και καιρό το «Ζήτα» της ταμειακής σε τιμές Σιβηρίας, έχει πιο σοβαρά προβλήματα. Υπάρχουν όμως κάτι Παναιτωλικάρες που απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ γράφουν στα forum και που έχουν μόνιμο κόλλημα να αμφισβητούν ότι λέει ο Κωστούλας. Παρατηρώ μια κωλοτούμπα για άλλη μια φορά, σερβίρουν σαν δεδομένο πως ο πρόεδρος την κάνει και μας πήρε η τσίκνα απ’ τα αρνιά τους. Ούτε μια πισινή, αυτή τη φορά. Αν, όμως, αυτή η ιστορία τελειώσει με παραμονή της παρούσας Διοίκησης, ποιος έχει ωφεληθεί αυτόν τον τελευταίο καιρό; Εγώ λέω εκείνοι που γλίτωσαν το κράξιμο, εσείς τι λέτε;

 

Οι κωλοτούμπες είναι μέρος της ζωής, χωρίς ποτέ να ξέρεις ποιος τις κάνει και γιατί. Στο forum αυτό έχω τσεκάρει πως όλο το χώσιμο αφορά τον Κωστούλα και μόνο αυτόν. Για τους υπόλοιπους της ΠΑΕ μόνο σφαλιαρίστες, συχνά και κανακέματα. Το πιο τραβηγμένο που μπορείς να δεις είναι το κοσμητικό επίθετο για τον φαλακρό χωροφύλακα, που θα μπορούσε να αφορά και τον Luis De Funes ακριβώς όπως στη φωτογραφία. Εκείνους που έχουν ξεσκίσει κατά καιρούς σ’ αυτό το forum είναι ο Μέντας και κυρίως ο Τορουνίδης, και μαντέψτε σε τίνος το λαιμό κάθονταν πάντα αυτοί οι δύο.

 

Εν καιρώ θα βγουν κι άλλα, γιατί όταν μερικοί χαίρονταν στον τσακωμό που έβλεπαν, κάποιοι άλλοι ψάρευαν. Για ορεκτικό θα σας αποκαλύψω, ότι μέγας σκάουτερ ήξερε πολλές ώρες πριν τί ακριβώς θα γράφει η αρχική σελίδα αυτού του forum και συγκεκριμένα μετά το 2-2 με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 18 Σεπτεμβρίου του 2009. Δεν τα έχει τσάμπα τα διπλώματα. Θα μου πεις και ποιο το κέρδος απ’ όλο αυτό; Θα απαντήσω, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και τα κουμπιά του καθενός. Αν ξέραμε τα κουμπιά, ειδικά, θα είχαμε απαντήσεις για πολλά βασανιστικά ερωτήματα.

 

Την πισινή εγώ θα την κρατήσω πάντως. Μέχρι να αλλάξουν χέρια οι μετοχές και βλέπουμε. Μπορεί και να βολεύει. Τι βολικότερο από έναν Παναιτωλικό, που σε ένα μήνα από τώρα θα έχει απαλλαγεί από ‘κείνους που δεν του κάνουν; Που οι αντιδράσεις για τους χαντακωτές θα έχουν ατονήσει; Και που ξέρεις, μέχρι με σκέπαστρο μπορεί να βρεθεί.

 

ΥΓ: Στη πισινή δεν έχουν ληφθεί υπ’ όψιν πληροφορίες περί αγνώστων προστίμων.