Γνωστό πως εδώ κι ένα χρόνο η ΠΑΕ Παναιτωλικός με έχει αποκλείσει από τα Δημοσιογραφικά Θεωρεία, με το πρόσχημα (πάντα) πως δεν μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους αθλητικούς συνάκτες και «κόβει» κάποιους. Πάντως  ο Στούμπος, «φιλικά»,  μου έχει μεταφέρει πως ήταν καθολική απόφαση όλων των υπολοίπων  μελών  του Δ.Σ. και μόνο ο «καλός»  Μπελεβώνης ήταν υπέρ μου. Πριν λίγες μέρες «έκοψαν» έναν ακόμα, τον Περικλή Καπούλα,  εκπρόσωπο του agrinionews.gr και της εφημερίδας Γεγονός, εξέλιξη που προσφέρεται για πολλά συμπεράσματα περί της φιλοσοφίας των ανθρώπων της ΠΑΕ και του μέχρι που μπορούν  να φτάσουν  εις βάρος της ιστορίας του Παναιτωλικού…

 

Με κείμενο στο agrinionews.gr γίνεται γνωστό πως ο συνεργάτης του στα αθλητικά, δεν μπορεί πλέον να κάνει τη δουλειά του από τα Δημοσιογραφικά διότι υπάρχει ένα προσωπικό πρόβλημα που είχε ο πρόεδρος κ. Κωστούλας μαζί του!!! Ωραία πράγματα!!! Πάλι καλά που δεν τον «έκοψαν» επειδή έχει μαλλιά στο κεφάλι του!!! Που γίνονται αυτά;;;  Ποιος τα έχει κάνει;;; Ο Τσακογιάννης; Ο Κομπότης; Ο Μπέος μήπως; Κανένας από τους παραπάνω! Και ποιος είναι ο ρόλος του κάθε διοικούντα ομάδας, αν πιστέψουμε τα αναφερόμενα της εν λόγω ιστοσελίδας; Να ξεσπάει τα όποια προσωπικά του απωθημένα στην πλάτη της ομάδας;

 

 

 

Εφόσον ισχύουν όλα αυτά, τι άλλο σημαίνουν

από απροκάλυπτη απόπειρα φίμωσης του Τύπου

και του ελεύθερου λόγου ευρύτερα;

Και που αλλού πρόκειται να φτάσουν

εντός και εκτός Παναιτωλικού; 

 

 

Προσωπικά δεν μπορώ να έχω αμφιβολίες λόγω ενός πρόσφατου γεγονότος, που με την ευκαιρία θα αναφέρω. Περιττό νομίζω να θυμίσω σε πόσα διαφορετικά ΜΜΕ καταθέτω την δημοσιογραφική μου δουλειά καθημερινά και πως είμαι ο μόνος αθλητικός συντάκτης του Αγρινίου που ασχολούμαι αποκλειστικά με τη δημοσιογραφία.

 

Παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό η ΕΡΑ ΣΠΟΡ άνοιξε θέμα για την μη είσοδό μου στα Δημοσιογραφικά, διότι εκεί θεωρούν αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο Αγρίνιο. Έτσι ο βετεράνος της δημοσιογραφίας Κώστας Μότσης τηλεφώνησε στο Γραφείο Τύπου. Και μίλησε με τον «φίλο» μου Χρήστο Στούμπο. Αρχικά αγανάκτησε διότι ο Στούμπος αδυνατούσε να του αναφέρει ένα σοβαρό λόγο που συμβαίνει αυτό. Στη συνέχεια ο Στούμπος του είπε το ανεπανάληπτο!!! «Ο Παπαϊωάννου δεν είναι δημοσιογράφος, είναι ασφαλιστής και όποτε έχει χρόνο δημοσιογραφεί»!!! Για γέλια και για κλάματα… και επειδή πριν καιρό επιχείρησα να ασχοληθώ ξανά με τις ασφάλειες, αλλά δεν ειχα χρόνο, προκαλώ όποιος έχει ασφαλίσει σε μένα έστω και ποδήλατο από το 2003 και μετά να το καταθέσει δημοσίως και να με «ξεβρακώσει»,  αλλιώς «ξεβρακώνονται» άλλοι.

 

Τα σπουδαία στη συνέχεια και με λύπη μου πληροφορώ τους πάντες πως θα φροντίσω να μάθει όλη η Ελλάδα αυτά που συμβαίνουν στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό, για να μην μπορεί κανείς να παραμυθιάζει κανέναν και για να προσέχουν τι εύχονται οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων.

 

Το κείμενο του agrinionews.gr εδώ