Την έναρξη της Super League σφράγισε επιτέλους η Γ.Σ. της διοργανώτριας. Μετά την ομόφωνη έγκριση της προκήρυξης, επιβεβαιώθηκε επίσημα η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 11 Σεπτεμβρίου.

 

 

Την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος σήμανε η Γενική Συνέλευση της Super League. Μετά τη συμφωνία των πέντε ομάδων που δεν διέθεταν τηλεοπτική στέγη (Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία) με την Cosmote TV είχε προσπεραστεί το βασικότερο εμπόδιο για να ψηφιστεί η προκήρυξη.

 

Αυτό έγινε ομόφωνα λοιπόν στη συνεδρίαση της Πέμπτης και πλέον είναι οριστικό ότι θα έχουμε σέντρα την επόμενη εβδομάδα (11-12 Σεπτεμβρίου), ενώ μέσα στη μέρα θα γίνει γνωστό και το πρόγραμμα των δυο πρώτων αγωνιστικών.

Πέρα από την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, η σημερινή Γ.Σ. σφράγισε και την επιστροφή στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από το 2023, αφού με ψήφους 12-2 (και μοναδικούς μειοψηφούντες τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) πέρασε η σχετική αλλαγή που χρειαζόταν στο καταστατικό.

 

πηγή: sport-fm.gr