Μια σημαντική διοργάνωση του Βόλλευ θα φιλοξενήσει το Αγρίνιο στα τέλη Μαρτίου και αφορά το final four του Κυπέλλου γυναικών, στο οποίο αναμένεται να  βρεθούν οι μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος. Ο Παναθηναϊκός έχει προκριθεί στους «8» κερδίζοντας την 3-2 ΑΕΚ (φωτο) σε ένα συγκλονιστικό παιγνίδι και ο Ολυμπιακός με τη νίκη του επί της Αργυρούπολης. Πρόκειται για ένα τουρνουά που συγκεντρώνει κάθε χρόνιο μεγάλο ενδιαφέρον και θα αποτελέσει αιτία προβολής γενικότερα για την πόλη του Αγρινίου, όπως αναφέρει και το Δελτίο Τύπου του Δήμου. Επιπροσθέτως η ανάληψη του final four αποτελεί ένα καλό έναυσμα για την ουσιαστικότερη ανάπτυξη του Βόλλευ στην περιοχή, καθώς τα τελευταία χρόνια δεν δίνεται η ανάλογη σημασία σε ένα από τα δημοφιλέστερα σπορ.

 

 

Η ανακοίνωση του Δήμου Αγρινίου αναφέρει:

 Ο Δήμος Αγρινίου ανακοινώνει την ανάληψη της διοργάνωσης του final four του κυπέλλου γυναικών βόλεϊ, το οποίο θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο την 28η και 29η Μαρτίου 2015.

Η διοργάνωση αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις πανελληνίως, συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον και προβάλλεται από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά και έντυπα δίκτυα της χώρας.  Η πόλη του Αγρινίου θα προβληθεί πανελληνίως μέσω της διοργάνωσης, της απευθείας μετάδοσης από την ΝΕΡΙΤ και του τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ στο οποίο θα προβάλλεται ιδιαιτέρως το Αγρίνιο.