Τέσσερα χρόνια αγωνίζονταν στην Α2 Εθνική Μπάσκετ ο ΑΟ Αγρινίου με αξέχαστες καλές και κακές στιγμές, αλλά η εντός έδρας ήττα από τον Αμύντα (με 79-82) έπειτα από μια μέτρια σεζόν, τον έστειλε ξανά στην Β΄ Εθνική. Ο μεγάλος κίνδυνος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η συνέχιση του κατηφορικού δρόμου, εάν δεν βρεθούν αρχικά τα κουράγια και στην συνέχεια οι οικονομικοί πόροι για την “αναστήλωση” του συλλόγου.

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Διότι και η Β΄ Εθνική δεν λογίζεται ως υποτιμητική, ειδικά όταν – παρά την ικανοποιητική στήριξη των φιλάθλων - οι Παραγοντικοί ηγέτες είναι ελάχιστοι. Και εκεί ακριβώς βρίσκεται ο μεγάλος προβληματισμός της επόμενης μέρας.

Διότι οι άνθρωποι που “έτρεχαν” τον ΑΟΑ εφέτος (Θανάσης Κόκκιος και Νίκος Τσιαμάκης) παραιτήθηκαν. Παράλληλα υπάρχει μια ανάρτηση του Περικλή Γερμανού, ενός εκ των πρωτοστατών της “χρυσής εποχής” του συλλόγου, όπου δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα για τις δικές του προθέσεις.

Αποτελεί, βέβαια, κοινή πεποίθηση πως η πόλη του Αγρινίου και η ευρύτερη περιοχή αξίζουν να έχουν ομάδα Μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο.

 

 

Η ανακοίνωση της παραίτησης Κόκκιου - Τσιαμάκη

 

Αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για τις επιλογές - αποφάσεις μας που είχαν ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της ομάδας μας στη Β΄ Εθνική, παραιτούμαστε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας στήριξαν αυτή την τελευταία τριετία που η ομάδα βρίσκονταν στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Τέλος θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι θα παραδώσουμε την ομάδα χωρίς να οφείλει ένα ευρώ, έχοντας εξοφλήσει ότι όφειλε από εμάς ή προηγούμενες διοικήσεις.

Ευελπιστούμε να βρεθούν Αγρινιώτες που θα αγαπούν το άθλημα και την πόλη μας και θα συνεχίσουν αυτό το έργο.

Κόκκιος Θανάσης

Τσιαμάκης Νίκος

 

 

Η ανάρτηση Γερμανού

 

Μετά από 4 χρόνια παρουσίας μας στην Α2 η ομάδα της πόλης μας επιστρέφει στην Β Εθνική. Τα συναισθήματα είναι πολύ δύσκολα να εκφραστούν διότι υπήρξα για χρόνια μέλος αυτής της ομάδας και μάλιστα έζησα πολλές χαρές αλλά και δυσκολίες όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια πριν 10+ χρόνια

Είναι δύσκολη στιγμή ΑΛΛΑ αξίζει η πόλη μας να έχει ομάδα σε υψηλό επίπεδο

Η επόμενη μέρα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πραγματικά δύσκολη

 

 

Φωτο αρχείου: Thomas Pappas