Σημαντικό “βήμα” παραμονής για τον ΑΟ Αγρινίου με το 75-64 επί του Αία Ευόσμου

 

Με την φράση “και κουλούρι και τυρί” υποδέχθηκε στα social media την επικράτηση του ΑΟ Αγρινίου, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Περικλής Γερμανός.Προφανώς αναφέρεται στο γεγονός ότι η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά όχι μόνο νίκησε 75-64 τον Αία Ευόσμου και απέκτησε πλεονέκτημα μιας παραπάνω νίκης για τα play out, αλλά κάλυψε και την διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου, για... κάθε ενδεχόμενο. Στην Θεσσαλονίκη ο ΑΟΑ είχε ηττηθεί με διαφορά έξι πόντων.

 

 

ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

75

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

64

 

 

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εντυπωσιακό ξεκίνημα με σερί 11-0 και στην συνέχεια είχαν προβάδισμα εννιά πόντων (13-4). Ωστόσο στο τέλος της πρώτης περιόδου η διαφορά περιορίστηκε στους τέσσερις πόντους (21-17), καθώς η άμυνα των φιλοξενούμενων περιόρισε τον ΑΟΑ.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, με “οδηγό” στην επίθεση τον Λότον, η ομάδα του Αγρινίου ανέβασε κάπως την υπέρ της διαφορά και στο ημίχρονο προηγούνταν 39-33.

 

Το ξεκίνημα της 3ης περιόδου επεφύλασσε σερί 2-11 για την ομάδα του Ευόσμου, η οποία προηγήθηκε 41-44. Ο ΑΟΑ “αφυπνίστηκε”, βελτίωσε άμυνα και επίθεση, πήγε στο +6 (55-49) και μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο με “αέρα” πέντε πόντων (56-51).

 

Αρχικά ήρθε το +9 (60-51), χωρίς τίποτα να έχει κριθεί αφού οι φιλοξενούμενοι μείωσαν 60-56. Ωστόσο το 10-0, υπέρ του ΑΟΑ, που ακολούθησε ήταν αρκετό να καθορίσει τον αγώνα σ’ αυτό το χρονικό σημείο. Μάλιστα πήρε διαφορά μέχρι 14 πόντους (70-56), η οποία μπορεί να μειώθηκε πριν τη λήξη, αλλά ήταν στα επίπεδα που την ήθελαν οι νικητές

 

Ο Φίσερ είχε 16 πόντους, ο Λότον 13 και οκτώ ριμπάουντ, ο Καφέζας 12 με πέντε ασίστ, ο Τσουργιάννης 11 και εννιά ριμπάουντ, ο Ν. Μπαζίνας 11 με επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

 

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Διαιτητές: Σταματόπουλος-Μαραμής-Παζώλης (Πατσαντζόπουλος)

Δεκάλεπτα: 21-17, 39-33, 56-51, 75-64

 

ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Κεραμιδάς): Νικολαΐδης 3, Ντουζίδης 5 (1), Καφέζας 12 (2), Τσούκας, Τσουργιάννης 11, Κυριλής 2, Φίσερ 16 (2), Λότον 13, Θ. Μπαζίνας 11, Μπαρδάκας 2.

 

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Ζαφειρούδης): Τζέφερσον 15 (2), Γουόκερ 20 (2), Παπαδόπουλος 6 (1), Ναούμης 13 (3), Πετράκης, Κωνσταντινίδης, Σταυριανόπουλος, Καλογιαννίδης, Δεληγεώργης 2, Καραγιαννίδης 2, Μπαλτζόπουλος 3 (1).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (22η Αγωνιστική)

 

Κόροιβος Αμαλιάδας-Ελευθερούπολη 77-71

Καβάλα-Ερμής Σχηματαρίου 76-104

Ψυχικό-Μεγαρίδα 83-78

Αμύντας-ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ 87-60

Ηρακλής -Παπάγου 73-65

ΑΟ Αγρινίου-Αίας Ευόσμου 75-64

 

Κυριακή 12 Μαρτίου

Τρίτων-Πανερυθραϊκός (15:00)

 

Τετάρτη 15 Μαρτίου

Μαρούσι-Χαρίλαος Τρικούπης (19:30)

 

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

 

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Ελευθερούπολη-Καβάλα

 

Ερμής Σχηματαρίου- ΑΟ Αγρινίου

 

Αίας Ευόσμου-Ψυχικό

 

Μεγαρίδα-Τρίτων

 

Χαρίλαος Τρικούπης-Πανερυθραϊκός

 

Παπάγου-Αμύντας

 

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ-Κόροιβος Αμαλιάδας

 

Μαρούσι-Ηρακλής

 

Foto: Thomas Pappas