Συσπείρωση 16 επιχειρηματιών φίλων της ομάδας

 

Οι προ μηνών εξελίξεις στον διοικητικό τομέα του ΑΟ Αγρινίου, έθεταν εν αμφιβόλω την βιωσιμότητα του συλλόγου -σε εποχή που βρέθηκε στο πιο υψηλό “σκαλί” της ιστορίας του - και την συμμετοχή του στην Α2 Εθνική του μπάσκετ. Η πρωτοβουλία, ωστόσο, επιχειρηματιών φίλων του μπάσκετ και της ομάδας τελεσφόρησε και με ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε πως ο ΑΟΑ είναι σε θέση να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία των τελευταίων χρόνων.

Πρόκειται για πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν κοντά στην ομάδα, μεταξύ αυτών και ο Περικλής Γερμανός με τον Νίκο Τσιαμάκη (αδελφό του Κωνσταντίνου), επιχειρηματίες που γνωρίζουν τα δεδομένα και που ασφαλώς θα χρειαστούν μια ευρύτερη στήριξη - όπως αναφέρουν και στην επίσημη ανακοίνωσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει η βούληση να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία ο Γιάννης Διαμαντάκος, εντούτοις δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση στο θέμα του προπονητή αυτή την στιγμή.

 

 

Η ανακοίνωση του ΑΟ Αγρινίου

 

Λίγες μέρες πριν πραγματοποιήθηκε συνάντηση με πρωτοβουλία φίλων του μπάσκετ, φίλων του Α.Ο. Αγρινίου, ανθρώπων με ενδιαφέροντα για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής του Αγρινίου με βασικό θέμα συζήτησης τη διατήρηση και συνέχιση της παρουσίας της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο. Αγρινίου στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Συζητήθηκαν οι τρόποι αλλά και ζητήθηκε η οικονομική συνδρομή των ανθρώπων αυτών, για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στις τρέχουσες αλλά και αυριανές της υποχρεώσεις.

Οι συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία αυτή ήταν με αλφαβητική σειρά:

Αθανασίου Χαρίλαος (Λάκης)

Βασιλόπουλος Γρηγόριος

Γερμανός Περικλής

Γεωργαντάς Γεώργιος

Γουργολίτσας Αλέξιος

Καββαδίας Θεόδωρος

Καγκάδης Σωτήριος

Καμαριάρης Νικόλαος

Καρβελάς Νικόλαος

Κόκκιος Αθανάσιος

Πατσατζόπουλος Αλέξανδρος

Σαπλαούρας Νεκτάριος

Σερέτης Γρηγόριος

Σωτηρόπουλος Γεώργιος

Τσιαμάκης Νικόλαος

Φλώρος Σπυρίδων.

Η αρχή έγινε και ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

Κλείνοντας την ενημέρωση αυτή όλοι οι παραπάνω κύριοι κάνουν έκκληση - κάλεσμα προς την κοινωνία του Αγρινίου για διεύρυνση της λίστας αυτής των φίλων - υποστηρικτών, για να μπορέσει η ομάδα μας να εκπροσωπηθεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σας περιμένουμε.