Σε μια περίοδο που η άνοδος του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ στην Α2 (ως επιλαχούσα ομάδα) θεωρείται σχεδόν βέβαιη, ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντώνη Μιχάλογλου και τον Γιώργο Μπερερή.

Για τον Μιχάλογλου η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: “Ο έμπειρος power forward που την περσινή χρονιά ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στη Β΄ Εθνική Κατηγορία, συμφώνησε και συνεχίζει και την επόμενη σεζόν.Του ευχόμαστε και τη νέα αγωνιστική περίοδο υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας”. Αντίστοιχα για τον Μπερερή: "Ο έμπειρος playmaker παραμένει στην ομάδα μας, θα αγωνιστεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με τα χρώματά της και θα είναι ξανά εκ των αρχηγών της. Του ευχόμαστε και τη νέα χρονιά υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας”.

 

Ο Γιώργος Μπερερής αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικός δικτύωσης: “5η(συνεχόμενη)χρονιά στην ομάδα της καρδιάς μου...στην ομάδα της πόλης μου!! Εκεί που ξεκίνησαν όλα...εκεί που όταν πριν 4 χρόνια ήρθα σε επαφή με τους ανθρώπους του συλλόγου για να γίνω και γω μέλος σε μια χρονιά που τότε θα αγωνιζόταν η ομάδα πρώτη φορά στην ιστορία της στη Β εθνική κατηγορία και το εγχείρημα να αποτελείται από παιδιά από τον τόπο (με τα περισσότερα, σχεδόν όλα και εγώ ένας εξ αυτών χωρίς παραστάσεις από την κατηγορία). Τότε κατά τα λεγόμενα των περισσοτέρων (ομάδων) ότι ο Αο Αγρινίου θα είναι μια από τις ομάδες που θα υποβιβαστεί. Τότε λοιπόν όχι δεν υποβιβαστήκαμε...αλλά τερματίσαμε και μέσα στην πεντάδα. Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα έκανε μόνο βήματα μπροστά σε όλα τα επίπεδα...και αυτή τη στιγμή (μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις) θα βρίσκεται στην Α2 εθνική κατηγορία! Εκεί που ονειρευόμασταν όλοι...εκεί που αξίζει να είναι! Δεν θα μπορούσα να μην είμαι συνοδοιπόρος σε αυτή τη νέα πρόκληση...εξάλλου πάντα μου άρεσαν τα δύσκολα! Για μένα ήταν και ένα προσωπικό στοίχημα γιατί μπόρεσα να επιστρέψω από έναν δύσκολο τραυματισμό υγιής και σε υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ το σύλλογο (Διοίκηση,προπονητή) για την εμπιστοσύνη. Υπόσχομαι πολλή δουλειά σε ένα πολύ απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα! Εύχομαι να έχουμε μια καλή και υγιή πάνω απ' όλα χρονιά! Ραντεβού στο γήπεδο για να ζήσουμε μεγαλύτερες στιγμές! Καλό καλοκαίρι”.