Ο Παναγιώτης Ζωντός ήταν προπονητής εγνωσμένης αξίας πριν έλθει στον Χαρίλαο Τρικούπη και στο Μεσολόγγι, όπου η έλευσή του σηματοδότησε την αγωνιστική άνοδο της ομάδας και την έχει φέρει στα πρόθυρα της Β΄Εθνικής (ως  πρώτη επιλαχούσα ομάδα) για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ήταν δεδομένη η βούληση των ανθρώπων της ομάδας   να παραμείνει, αλλά  και του ιδίου αφού από τη πρώτη στιγμή εξήρε την άψογη λειτουργία  του συλλόγου. Έτσι θα βρίσκεται στον πάγκο του Χαρίλαου Τρικούπη  και τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Ο Σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Παναγιώτη Ζωντό για τα επόμενα 2 χρόνια.Ευχόμαστε στο προπονητή της ομάδας μας καλή συνέχεια στο έργο του».

Πάντως αυτή η άμεση ανανέωση της συνεργασίας και η εκατέρωθεν επίσπευσή της, δίνει το στίγμα της βεβαιότητας πως θα προκύψει θέση στην Β΄Εθνική την οποία θα καταλάβει η ομάδα του Μεσολογγίου. Εξάλλου στον μπασκετικό κόσμο ορισμένες εξελίξεις γίνονται από νωρίς γνωστές,  χωρίς να μπορεί να ανακοινωθεί κάτι επίσημα από οποιαδήποτε πλευρά.

Στο μεταξύ ο  πρόεδρος  Δημήτρης Ρεπάσος, με τον προπονητή Παναγιώτη Ζωντό και τους παίκτες της ομάδας, επισκέφτηκαν χθες  στο γραφείο του τον Δήμαρχο Μεσολογγίου,  Νίκο Καραπάνο, ο οποίος συνεχάρη συνολικά την ομάδα για την επιτυχία της. Στην συνάντηση, παρευρέθηκε κι επίσης συνεχάρη την ομάδα του Χαρίλαου  Τρικούπη  ο πρόεδρος του Πνευματικού, Κοινωνικού και Αθλητικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

 

Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε  τους εκπροσώπους της ομάδας ότι θα γίνουν άμεσα βελτιώσεις και συντηρήσεις στις εγκαταστάσεις του  Κλειστού της πόλης, ενώ  σε δήλωσή του  ο Νίκος Καραπάνος ανέφερε:  «Η μεγάλη επιτυχία του Συλλόγου που φέρει ένα σημειολογικό ιστορικό όνομα, τιμά την πόλη του Μεσολογγίου, η οποία έχει μια μακρά παράδοση στον αθλητισμό. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων».

.

Στον  Χ. Τρικούπη θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα επόμενα 2 χρόνια ο καλαθοσφαιριστής Σταύρος Γεωργιάδης και η ανακοίνωση, αναφέρει: ο Σύλλογος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Σταύρο Γεωργιάδη για τα επόμενα 2 χρόνια.Ευχόμαστε στο Σταύρο υγεία και νέες επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.

 

ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ: Ο Παναγιώτης Ζωντός με τον Δημήτρη Ρεπάσο, σε αναμνηστική φωτογραφία της νέας συμφωνίας

 

ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ: Ο πρόεδρος του Χ. Τρικούπη, μετά τη νέα συμφωνία με τον Γεωργιάδη