Στην Ακράτα θα γίνει  ο αγώνας μπαράζ του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου με τον Α.Ο. Τρίτωνα,  την Κυριακή 8 Μαΐου στις 5 το απόγευμα. «Έπαθλο»  μια επιλαχούσα θέση στην Β΄Εθνική του μπάσκετ (εφόσον προκύψει και φέτος) ενώ αρκετοί φίλοι της Μεσολογγίτικης ομάδας σκοπεύουν να την ενισχύσουν σ’ αυτόν τον αγώνα, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί ιστορικός με την άνοδο της ομάδας για πρώτη φορά στην  ιστορία της.

Η Ομοσπονδία (ΕΟΚ) ενημέρωσε  ότι σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης στις 8/05/2016, μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 3η θέση και 4η θέση στον 1ο και 2ο Όμιλο της Κατηγορίας, για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητας για κάλυψη τυχόν κενών θέσεων στη Β’ Εθνική Κατηγορία στον 1ο Όμιλο για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017. Ο άλλος αγώνας θα είναι στο  γήπεδο Παπάγου την ίδια μέρα μεταξύ  ΑΕ Πεντέλης  και  ΚΑΠ.  Στον Βορρά θα παίξουν Διόσκουροι Κοζάνης -ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών και  Αίας Ευόσμου-ΧΑΝΘ.

Από την Διοίκηση του Χ. Τρικούπη εκδόθηκε ενημερωτική ανακοίνωση για όσους θέλουν να μεταβούν οργανωμένα στο μπαράζ της Ακράτας:  «Ο Σύλλογος μας ανακοινώνει ότι οργανώνει εκδρομή για τους φιλάθλους μας για τον αγώνα μπαράζ κόντρα στον Α.Ο Τρίτων την Κυριακή 8/5/2016 στην Ακράτα. Θα υπάρχουν πούλμαν για καλύτερη μεταφορά των φιλάθλων μας που επιθυμούν να στηρίξουν την ομάδα μας σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή για το λεωφορείο ανέρχεται στα 10 ευρώ ανά άτομο ενώ η είσοδος στο γήπεδο είναι δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής στο κατάστημα Επαμεινώνδα Κλάδη (Σπύρου Μουστακλή 25) έως την Πέμπτη 5/5. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 26310 22681. Ώρα αναχώρησης των πούλμαν: 13:45 από τον Κήπο των Ηρώων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας».

 


 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»