-          Πρώτη φορά είδαμε τόση… πολυκοσμία από την ΠΑΕ Παναιτωλικός. Ξεχώρισε η παρουσία του Γιάννη Ματζουράκη, αλλά «πιστός» στο μπάσκετ ήταν  ξανά ο Άμρ Ουάρντα. Βλέπετε... υπάρχει μπασκετική φλέβα στον Αιγύπτιο, αφού ο πατέρας του έπαιζε μπάσκετ.

 

 

-          Πολύ...  θυμό και πάθος για τη νίκη είχαν άνθρωποι του ΑΟ Αγρινίου. Ένα σχόλιο στο διαδίκτυο από άτομα του Αίολου που έγραφε πως θα πάνε στο εξοχικό τους (στο Αγρίνιο) για να το γλεντήσουν, ήταν η αιτία.

 

 

-          Η ομάδα του Αστακού είχε μερικούς φιλάθλους και περίπου δέκα απ’ αυτούς είχαν αρκετές…  ποδοσφαιρικές συμπεριφορές. Αντέδρασαν μάλιστα σε συστάσεις ανθρώπων του μπάσκετ, από το Αγρίνιο.

-          

 

-          «Τούρκος» έγινε ο Χρήστος Μυριούνης και έπεσε πολύ γέλιο όταν στην Συνέντευξη Τύπου ακούστηκε το όνομα  του Μάλκοβιτς, για παραλληλισμός στην ψυχολογική  προετοιμασία  που επέλεξε για την ομάδα του κι ο Μιχάλης Κουταλιανός κατανόησε την αντίδρασή του. Πάντα με χιούμορ είπε: «μην μου το χαλάς, άσε να το χαρώ».  Άλλωστε ο Μάλκοβιτς ήταν  ο προπονητής που τον απομάκρυνε από τον Παναθηναϊκό.

 

-          Με κόπο συγκρατούσαν οι παίκτες του Αίολου τον εκνευρισμό τους για την ήττα και κάποιοι έψαχναν αφορμές να εκτονωθούν προς την κερκίδα. Υπερίσχυσαν οι ψυχραιμότεροι…

 

 


Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»