Πέρσι τέτοια εποχή ανέβαινε στην Γ΄Εθνική μετά από 17 χρόνια και πλέον ένα χρόνο αργότερα ο Χαρίλαος  Τρικούπης Μεσολογγίου μπορεί να «ονειρεύεται» άνοδο στην Β΄Εθνική. Για να ελπίζει σ’ αυτό μέσω μπαράζ και επιλαχούσας θέσης απαραίτητη προϋπόθεση είναι η 3η θέση και για να την κατακτήσει πρέπει να κερδίσει την Κυριακή τον Κεραυνό Αιγίου, σε παιγνίδι που ξεκινά στις 05:00 το απόγευμα.  Το ΔΑΚ Μεσολογγίου θα γεμίσει και ο κόσμος του Χ. Τρικούπη θα είναι εκεί για να ωθήσει την ομάδα στην πολυπόθητη νίκη.

Το match programme που εκδίδεται από τον  Χαρίλαο Τρικούπη φιλοξενεί δηλώσεις του προπονητή του, Παναγιώτη Ζωντού (φωτο),  ο οποίος είπε: «Κλείνει μια αγωνιστική χρόνια γεμάτη προβλήματα χάρες και λύπες. Το τελευταίο παιχνίδι είναι στην έδρα μας, μέρα που γιορτάζει η πόλη και με νίκη κατακτούμε την τρίτη θέση στη Γ΄ Εθνική που είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας. Αυτό είναι κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίξει, όπως σε κάθε παιχνίδι και παράλληλα να τον ευχαριστήσουμε για την βοήθεια του μέσα στη χρονιά. Είπα πριν δυο μήνες πως αυτός ο κόσμος αξίζει και εμείς δεν θα τον απογοητεύσουμε».

 

Επίσκεψη στο Εργαστήρι της Παναγίας Ελεούσας, πραγματοποιήθηκε παράλληλα από την ομάδα του Χ.  Τρικούπη και εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση: «Οι παίχτες,το προπονητικό επιτελείο και ο πρόεδρος του αντρικού τμήματος της ομάδα μας κ.Δημήτρης Ρεπάσος επισκέφτηκαν χθες το πρωί τις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Παναγίας Ελεούσας Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως στο Μεσολόγγι και πρόσφεραν δώρα και γλυκά στους νέους του Εργαστηρίου.Ανάμεσα στα δώρα η ομάδα μας δώρισε και μια  μπασκέτα  για τα παιδιά του Εργαστηρίου .

Την ομάδα υποδέχθηκε η πρόεδρος του  Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κ.κ. Διονυσία Σαμαντά η οποία τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ξενάγηση σε όλους τους χώρους,εξηγώντας παράλληλα και το έργο που παράγεται καθημερινά στο Εργαστήρι.

Όλοι έμειναν έκπληκτοι από τη δουλειά που γίνεται στους χώρους του εργαστηρίου και ο πρόεδρος της ομάδας μας κ.Ρεπάσος σε ομιλία του προς τους υπεύθυνους και τα παιδιά του εργαστηρίου αφού ευχαρίστησε για τη ξενάγηση τόνισε ότι όλοι πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες σαν αυτή του εργαστηρίου και ότι ο Σύλλογος μας θα κάνει ότι περνάει απο το χέρι του για να βοηθήσει και να στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί το Εργαστήρι <<Παναγία Ελεούσα>>.

Στη συνέχεια οι παίχτες και ο προπονητής μοίρασαν δώρα και γλυκά στα παιδιά και συνομίλησαν μαζί τους».

  Γιώργος Παπαϊωάννου για τη εφημερίδα «Συνείδηση»