Εκτός  έδρας παίζουν και οι δύο ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας που την εκπροσωπούν στην Β΄Εθνική. Ο μεν ΑΟ Αγρινίου στο Στρατώνι, όπου θα αντιμετωπίσει χωρίς άγχος τους έμπειρους στην Κατηγορία γηπεδούχους και ο δε Αίολος Αστακού στην έδρα του Άργους Ορεστικού θα επιδιώξει να διατηρήσει το απόλυτο σε νίκες.

Ο συνεχώς βελτιούμενος Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχεται την Κυριακή και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου  τον φορμαρισμένο Ίκαρο Καλλιθέας, στα πλαίσια της Γ΄Εθνικής.

Για την Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ η ΓΕ Αγρινίου υποδέχεται την αδύναμη Άνω Πόλη Άρτας (Σάββατο ώρα 18:00), η Α.Λ.Φ.Α. 93’ παίζει στην Πρέβεζα με την πρωτοπόρο Νικόπολη, ενώ η άλλη πρωτοπόρος ομάδα, ο ΑΟ Βόνιτσας,  υποδέχεται τον Πύρρο Άρτας (Σάββατο ώρα 17:00). Ο ΠΑΣ Ναυπάκτου παίζει στην έδρα του με τον Λιακατά Αιτωλικού (Κυριακή ώρα 17:00) και το άλλο ματς είναι μεταξύ Δόξας Άρτας με Αχιλλέα Νεοχωρίου.

Στην Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ ο πρωτοπόρος Παναιτωλικός κάνει το ρεπό και το Σάββατο στο Μεσολόγγι (ώρα 17:00) υπάρχει το τοπικό ντέρμπι του Απόλλων με τον Λέων. Κυριακή ώρα 16:00 ο Ίναχος υποδέχεται την Προοδευτική Αγρινίου στην Αμφιλοχία και Κυριακή ώρα 18:00  ο ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος παίζει στο Αγρίνιο με τον  Γ.Ο. Αμφιλοχίας. 

 


Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»