Το απόγευμα της Δευτέρας το τμήμα μπάσκετ του ΑΟ Αγρινίου έκοψε την πίτα για το 2017 στο Imperial Hotel, σε εκδήλωση που παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι της ομάδας. Άλλωστε υπήρχαν οι αθλητές από τα τμήματα υποδομής και πολλοί γονείς. Ο πρόεδρος Περικλής Γερμανός ευχαρίστησε τους πάντες για την παρουσία τους, σημείωσε ότι πλέον παντού στην πόλη του Αγρινίου «ακούγεται» το όνομα της ομάδας και εξέφρασε την προσδοκία του χρόνου ο ΑΟΑ να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις ακόμα και για να πρωταγωνιστήσει στην Β΄Εθνική. Έδωσε το στίγμα για την ιδιαίτερη μέριμνα στα τμήματα υποδομής και τους «λιλιπούτειους» αθλητές, ως εκείνους που μελλοντικά θα στελεχώνουν την ομάδα. Από την αντρική ομάδα το φλουρί έπεσε στον αρχηγό Κώστα Γεωργούλα.

Στο μεταξύ αποχωρεί από τη θέση του Γενικού Αρχηγού ο Σταμούλης Κωστακιώτης, διότι θα βρίσκεται πλέον εκτός Αγρινίου για επαγγελματικούς λόγους. Με ανάρτησή του στο facebook ευχαριστεί τους ανθρώπους του ΑΟΑ: «Tsiamakis Konstantinos και Periklis Germanos σας ευχαριστώ που με εμπιστευτήκατε να υπηρετήσω από την θέση του Γενικού Αρχηγού την πιο επιτυχημένη ομάδα μπάσκετ της πόλης μας. Εύχομαι από καρδιάς οι κόποι σας να αποδώσουν ακόμη περισσότερους καρπούς στο μέλλον.
Christos Miriounis είναι τιμή μου πραγματικά που σε γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σου. Παιχταράδες συνεχίστε το ίδιο δυνατά... Καλή συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!!!»

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»