Είναι γνωστό τοις πάσι  πως ο ΑΟ Αγρινίου αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη έως τώρα στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, του μπάσκετ, με την πορεία που διαγράφει.  Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της ομάδας  ένα μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας οφείλεται στον φίλαθλο κόσμο του Αγρινίου και δεν χάνουν την ευκαιρία να το ανταποδίδουν.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος κατατέθηκε  αίτημα και έγινε αποδεκτό για αλλαγή ώρας στον Κυριακάτικο αγώνα με τους Τιτάνες Παλαμά. Έτσι αντί για τις πέντε (17:00) το απόγευμα η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις τρεις (15:00) , ώστε οι φίλοι του μπάσκετ να έχουν τον χρόνο να παρακολουθήσουν και το ματς του Παναιτωλικού με τον Ηρακλή, το οποίο ξεκινά στις πέντε και τέταρτο (17:15).

Ακόμη η Αγρινιώτικη ομάδα οργάνωσε χοροεσπερίδα για αύριο (Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου) και μάλιστα σε χώρο που έχει άμεση σχέση με τον Παναιτωλικό, γεγονός που μπορεί να ερμηνευθεί ως ενέργεια αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα θα  γίνει στο PanCafé στο γήπεδο του Παναιτωλικού, χώρο όπου ήδη λειτουργεί ως τόπος διασκέδασης και μάλιστα από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού, Πάνο Στεργίου. Η βραδιά του ΑΟΑ περιλαμβάνει ζωντανή μουσική από επιλεγμένο σχήμα καλλιτεχνών και θα ξεκινήσει  περίπου στις 10:30 το βράδυ.

Επίσης ο σύλλογος στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο.  Ενόψει των φετινών Χριστουγέννων και με στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών άπορων οικογενειών συμπολιτών μας, ο Αθλητικός Όμιλος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, οργανώνει δράση συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Αγρινίου, στα πλαίσια του εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τους Τιτάνες Παλαμά. Η ανακοίνωση καταλήγει: «Με χαρά καλούμε όλους όσους παραβρεθούν στον αγώνα, να στηρίξουν με τον τρόπο που ο καθένας μπορεί την προσπάθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου γιατί η ελάχιστη προσφορά μας είναι πολύτιμη για κάποιον άλλον…».