Ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον παιγνίδι δίνει την Κυριακή το απόγευμα (ώρα 17:00) ο ΑΟ Αγρινίου, που υποδέχεται τον Ερμή Λαγκαδά, ομάδα  η οποία  «κουβαλάει» εξεζητημένες παραστάσεις από την Α2 όπου  είχε αρκετές θητείες τα τελευταία χρόνια. Ομάδα που δεν συγκαταλέγεται στα φαβορί για την άνοδο, όμως οι πέντε μέχρι τώρα νίκες της φανερώνουν πως έχει… καπαρωμένη την Κατηγορία.

Όλα αυτά καθιστούν πιο δύσκολο ακόμα το έργο  των παικτών του Χρήστου Μυριούνη που θα βασιστούν ξανά σε δύο  - «ανίκητους»  μέχρι τώρα στο Αγρίνιο – άξονες: την δική τους «ψυχή» στο παρκέ και την μεγάλη δύναμη που τους δίνει η παρουσία των Αγρινιωτών φιλάθλων, οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς και γίνονται πιο ένθερμοι υποστηρικτές. Άλλωστε ο ΑΟΑ τείνει να γίνει πρότυπο στην Β΄Εθνική, λόγω του στοιχείου της εντοπιότητας, που όλοι εξάρουν.

Απουσίες δεν υπάρχουν στην ομάδα του Αγρινίου και άπαντες  αναλογίζονται τις δυσκολίες του αγώνα, καθώς και το πιθανό «σενάριο» να χρειαστεί να δοθεί μάχη κυριολεκτικά έως το τελευταίο δευτερόλεπτο για να κατακτηθεί το ροζ Φύλλο Αγώνα.

Ο Ερμής Λαγκαδά θα φτάσει στο Αγρίνιο από το βράδυ του Σαββάτου και προπονητής της είναι ο Βασίλης Αγγέλης.

Τα υπολοιπα παιγνίδια της 9ης Αγωνιστικής είναι: Πιερικός Αρχέλαος – Ανατόλια, Αίολος Αστακού – Ευκαρπία, ΕΑΚ Θεσσαλονίκης – ΑΕ Λάρισας, Τιτάνες Παλαμά – Καστοριά, Άργος Ορεστικό – Πολύγυρος, Στρατώνι - Ιωνικός Ιωνίας, Ρεπό: ΓΣ Λάρισας.


Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»