Από τους εκπροσώπους της Αιτωλοακαρνανίας στο μπάσκετ Εθνικών Κατηγοριών οι δύο αγωνίζονται εκτός έδρας, ο ΑΟ Αγρινίου με την Ευκαρπία στην Θεσσαλονίκη, όπως και ο Αίολος Αστακου κόντρα στην Ανατόλια. Υπάρχουν όμως αγώνες μπάσκετ, βόλλεϋ και χάντμπολ σε διάφορες πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας.

 

 

Αγρίνιο

Το Σάββατο νωρίς το απόγευμα (14:00) ο Ιωνικός υποδέχεται στο ΔΑΚ τον υπολογίσιμο  ΑΟ Φιλίας Άρτας στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής Γυναικών. Την Κυριακή, ώρα 16:00,  η ομάδα χάντμπολ Γυναικών του Παναιτωλικού θα αντιμετωπίσει στην έδρα της (στο ΔΑΚ) τον Άρη Νικαίας, για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ το Σάββατο και ώρα 16:00 η ΑΛΦΑ 93 για την  Α΄Κατηγορία φιλοξενεί τον Πύρρο Άρτας. Για την Β΄Κατηγορία του μπάσκετ οι Αργοναύτες Αγρινίου θα αντιμετωπίζουν τον ΓΟ Αμφιλοχίας (Σάββατο, ώρα 18:00) κι ο Πήγασος Αγρινίου θα παίξει με τον Λέων Μεσολογγίου (Δευτέρα ώρα 20:00).

 

 

Μεσολόγγι

Κυριακή ώρα 17:00 ο Χαρίλαος Τρικούπης θα υποδεχθεί την ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας για την Γ΄Εθνική του μπάσκετ, ενώ το Σάββατο στις 19:30 η γυναικεία ομάδα Βόλλεϋ του Κ. Παλαμά θα παίξει με τον πρωτοπόρο Φιλαθλητικό Πρέβεζας, για την Β΄Εθνική. Επίσης Σάββατο, ώρα 17:00, Ο Απόλλων Μεσολογγίου φιλοξενεί την Προοδευτική Αγρινίου, για την Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ.

 

Ναύπακτος

Στις 17:00 η γηπεδούχος Ομόνοια και ο Παναιτωλικός αναμετρούνται στο ΔΑΚ της πόλης για την Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ.

 

Αιτωλικό

Η μία εκ των  τριών πρωτοπόρων  της Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ , η Γ.Ε. Αγρινίου,  θα παίξει στο ΔΑΚ Αιτωλικού με τον τοπικό Λιακατά σήμερα Σάββατο, ώρα 16:00. 

 






















































 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»