Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σαιζόν που τον βρίσκει στην Β΄Εθνική του, στο μέγιστο επίτευγμα του Αιτωλοακαρνάνικου μπάσκετ, έκανε το απόγευμα της Τρίτης ο ΑΟ Αγρινίου. Στην  σύντομη ομιλία του ο  Περικλής Γερμανός  έδωσε το στίγμα του DNA του ΑΟΑ και για την μπασκετική  χρονιά που ξεκινά.

Αφού καλωσόρισε τους παίκτες και το νέο προπονητή, Χρήστο Μυριούνη,  ο πρόεδρος του ΑΟΑ κράτησε χαμηλούς τόνους,  λέγοντας προς τους παίκτες «συνεχίζουμε την προσπάθεια με τον δικό μας τρόπο, με τον τρόπο που αγαπάμε και υπηρετούμε το μπάσκετ».

Ο 44χρονος κόουτς, Χρήστος Μυριούνης, υπενθύμισε στους καθολικά Αγρινιώτες (πλην του Παραπούρα) παίκτες τις απαιτήσεις της τρίτης τη τάξει Εθνικής Κατηγορίας της Ελλάδας, προϊδέασε για την φιλοσοφία του σε ζητήματα προπόνησης και υπευθυνότητας, αλλά επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα: ζήτησε σεβασμό των καλαθοσφαιριστών στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Διοίκηση και παράλληλα απαίτησε  την υποδειγματική συμπεριφορά τους και εκτός γηπέδων ως μια ακόμα ένδειξη σεβασμού στην πόλη του Αγρινίου.

Ακολούθησε προπόνηση σε σχετικά χαλαρούς ρυθμούς για πρώτη μέρα